Moooi The Party

Heb je nog een wandlampje nodig en is er bij jou thuis wel plek voor een nieuw familielid? De Moooi The Party serie heeft wat mooie, interessante figuren ter adoptie staan. De lampjes zijn gemaakt van keramiek en zijn vormgegeven in vijf verschillende karakters. Vergis je niet, dit zijn geen vreemden van elkaar, want het is namelijk een familie. Het ontwerpersduo Kranen en Gille geeft met deze serie de fascinatie met geheimen, familiedynamiek en intrige weer. Want net als in het echte leven zit deze familie vol ingewikkelde relaties, verwachtingen en teleurstellingen. The Party Coco wandlamp LED is de enige vrouw van het hele stel. Met haar hoedje op staat ze, ondanks de onverwachte wendingen die het leven neemt, toch haar mannetje.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-5 van 5 producten Sorteren op 1-5 van 5 producten Terug naar boven

Over Moooi

Al sinds 2001 inspireert en verleidt Moooi de wereld met sprankelende en innovatie ontwerpen. Het merk is opgericht door Marcel Wanders en Casper Vissers. Ze gaven het woord ‘mooi’ een extra o om aan te geven dat ze qua schoonheid en uniekheid altijd net een tandje extra zullen geven. Marcel Wanders is creatief directeur en ontwerpt ook zelf. Dit wordt aangevuld met ontwerpen van zowel nationale als internationale ontwerpers. Deze ontwerpers krijgen veel vrijheid en Moooi probeert waar te maken wat zij zelf het liefst willen ontwerpen. Dit resulteert in een collectie vol exclusieve, speelse, uitdagende en uitzonderlijke producten. Ze stralen uit dat design een kwestie van liefde is. Zo ook deze The Party serie van Karanen en Gille. Je zal niet snel ergens anders wandlampen vinden die een totale persoonlijkheid uitbeeldt met een compleet levensverhaal.

Karakterkenmerken van Moooi The Party serie

Het leuke aan deze serie wandlampen is dat wanneer het licht uit is, je eigenlijk niet ziet dat je een lamp aan je muur hebt hangen. Het lijkt eerder een moderne vertaling van een Afrikaans masker. Maar dan zonder kleuren en verwijzingen naar stammen ver van ons vandaan. Hier herken je elementen uit de westerse wereld. Want het lijkt niet geheel toevallig dat The Party Bert wandlamp LED de mopperkont van het stel is en een doorlopende wenkbrauw heeft. De The Party The Mayor wandlamp LED, die zich graag als een aristocraat gedraagt en zichzelf hoog heeft zitten, bekijkt alles de hele dag door zijn oogglas. Hij heeft nog net geen sigaar in zijn mond. Kies je eigen favoriete karakter en vul je huis met nog meer persoonlijkheid en achtergrondverhalen. En daarbij heeft je muur een nieuw, leuk en speels element erbij dat ook nog licht geeft.

Moooi The Party bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi. Dat betekent dat wij alle producten uit de Moooi The Party serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.