Moooi is anders

Moooi is een designlabel van Nederlandse bodem dat in 2001 werd opgericht. Topontwerper Marcel Wanders en geboren marketeer Casper Vissers hebben samen designlabel Moooi gemaakt tot het succes dat het nu is. Met vier showrooms in Amsterdam, Londen, Milaan en New York kan ook de rest van de wereld inmiddels niet meer om Moooi heen. De collectie kan het best worden omschreven als grappig, onconventioneel en experimenteel. Daarnaast is de collectie een mix van functionele producten - handig voor dagelijks gebruik - en unieke, bijna kunstobjecten. De vernieuwende en soms humoristische designmeubelen weten altijd de aandacht te trekken. De designmeubelen zijn stuk voor stuk unieke producten die je interieur zeker zullen verrijken, zoals Moooi bijzettafel. Dit assortiment bestaat uit prachtige exemplaren die stuk voor stuk een aanvulling vormen voor je interieur. Genieten!

Een Moooi bijzettafel uit de Common Comrades collectie

Ken je de Common Comrades collectie van Moooi al? Zo niet, dan raden wij je aan om snel even kennis te maken met ze. Deze collectie bestaat uit prachtige bijzettafels die stuk voor stuk toch net weer wat anders zijn. Kortgezegd komt het eigenlijk neer op de personificatie van het eenvoudige landelijke leven waar iedereen weet wie je bent en wat je doet. Dat geldt ook voor deze bijzettafels! Neem bijvoorbeeld de Moooi Common Comrades bijzettafel Merchant 40. Of juist de Moooi Common Comrades bijzettafel Tailor 40x40. Het grootste verschil zit hem bij deze twee in de vorm van het tafelblad, maar ook in het onderstel. Laat je inspireren!

Unieke Moooi bijzettafels

Is je lievelingsdier een varken? Nou, dan hebben wij nu met zekerheid als de bijzettafel gevonden voor jou die je zoekt. De Moooi Pig Table bijzettafel 167x60. Deze trouwe viervoeter staat altijd naast je klaar om je glas te dragen. Dat is niet het enige, want hij wordt ook graag gezien op elk feestje. Haal dit feestvarken daarom snel in huis! Ga je liever voor iets totaal anders? Dan is de Moooi Urbanhike bijzettafel 44 iets voor jou. Een buitengewoon mooi design. Door het chroomkleurige tafelblad neem je deze gemakkelijk even af met een microvezeldoekje. Een leuk detail: bij deze bijzettafel worden zeven badges meegeleverd voor op de wandelstok. 

Moooi bijzettafel bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi. Dat betekent dat wij elke Moooi bijzettafel kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke bijzettafel van Moooi en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een bijzettafel van Moooi, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.