Moooi kussens| Design kussen kopen | FLINDERS bezorgt gratis

Moooi kussens

Met de Moooi kussens voeg je eenvoudig karakter toe aan je interieur. De kussens van Moooi zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en varianten. Zo is er altijd een kussen dat past bij jouw inrichting. Wat dacht je van het Moooi Boutique Diary kussen? Dit exemplaar is maar liefst 48 centimeter hoog en breed. Zo kun je even heerlijk wegzakken en je gedachte op nul zetten in dit kussen. Een ding is zeker, met dit kussen maak je je bank nog mooier dan dat hij al is. Je kunt natuurlijk ook voor meerdere Moooi kussens kiezen. Dan vrolijk je je bank helemaal op! Deze kussens zijn stuk voor stuk exclusief en bijzonder. Ben je benieuwd welke Moooi kussens je nog meer tegenkomt in het assortiment? Wacht dan niet langer en neem snel een kijkje! 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Moooi is anders

Moooi is een designlabel van Nederlandse bodem dat in 2001 werd opgericht. Topontwerper Marcel Wanders en geboren marketeer Casper Vissers hebben samen designlabel Moooi gemaakt tot het succes dat het nu is. Met vier showrooms in Amsterdam, Londen, Milaan en New York kan ook de rest van de wereld inmiddels niet meer om Moooi heen. De collectie kan het best worden omschreven als grappig, onconventioneel en experimenteel. Daarnaast is de collectie een mix van functionele producten - handig voor dagelijks gebruik - en unieke, bijna kunstobjecten. De vernieuwende en soms humoristische designmeubelen weten altijd de aandacht te trekken. De designmeubelen zijn stuk voor stuk unieke producten die je interieur zeker zullen verrijken, zoals de Moooi kussens. Deze vormen niet alleen een prachtige aanvulling op je interieur, maar zijn ook nog eens erg comfortabel voor je rug. Genieten!

Prachtig vormgegeven Moooi kussens

Met een kussen van Moooi weet je in elk geval zeker dat je een eyecatcher in huis haalt. Zo heeft het Moooi Boutique Silver kussen een prachtig patroon waarmee je klasse toevoegt aan elke ruimte. Dit kussen heeft een breedte van 48 centimeter, een hoogte van 48 centimeter en een dikte van 16 centimeter. Ben je op zoek naar een kussen die rust met zich meebrengt? Kies dan voor het stijlvolle Moooi Boutique Daddy kussen. Dit kussen oogt op het eerste gezicht heel simpel, maar vormt toch een ware aanvulling voor bijna elk interieur door het minimalistische design. Je kunt de Moooi kussens uit de Boutique collectie natuurlijk ook mooi met elkaar combineren. Ze komen niet voor niets uit dezelfde collectie.

Moooi kussens bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi. Dat betekent dat wij alle Moooi kussens kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek kussen van Moooi en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een kussen van Moooi, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven