Naar boven

Over Fatboy

Fatboy is een succesvol Nederlands merk dat in 2002 het licht zag. Het begon allemaal met Jukka Setälä, een ontwerper uit Finland. Hij ontwierp een extragrote zitzak van de hoogste kwaliteit. Fatboy Original was geboren. Iedereen kent wel de Fatboy zitzak met het opvallende etiket aan de zijkant. Het was de Nederlander Alex Bergman die toekomst zag in de Fatboy zitzak en het product naar Nederland haalde. Sinds de lancering van Fatboy op de Nederlandse markt is het erg snel gegaan met het designmerk. Momenteel voert Fatboy een grote collectie met hoogwaardige tafellampen, hangmatten, zitzakken, poefs, lampen, vloerkleden, parasols en zelfs kroonluchters. Bekijk het complete aanbod voor de mooiste producten voor binnen én buiten.

De Fatboy Lamzac van uitstekend materiaal

De Fatboy Lamzac zitzakken zijn gemaakt van nylon ripstop met een waterafstotende luchtdichte coating. Ze kunnen een aantal van je vrienden dragen: maximaal 200 kilo aan gewicht. Ook zijn ze  makkelijk schoon te maken met lauwwarm water en neutrale zeep. Daarbij wordt er een plaksetje bijgeleverd en vier pinnen om hem in de grond vast te zetten. Het verschil van ons aanbod onderling zit hem in de maat en de optionele beschermhoes. Alle zitzakken komen ook met een handige draagtas. En omdat niet iedereen dezelfde smaak heeft, zijn ze verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Fatboy Lamzac bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fatboy. Dat betekent dat wij alle producten uit de Fatboy Lamzac collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.

Flinders klanten beoordelen de producten van Fatboy Lamzac gemiddeld met 8 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.