Naar boven
Sorteren op

1-2 van 2 producten

Hoe Fatboy ooit begon

We weten allemaal waar Fatboy jaren geleden bekend mee werd. Het merk werd in 2002 opgericht en had toen maar één enkel product in hun assortiment: dé zitzak. Dit vierkante, felgekleurde zitkussen werd het herkenningspunt van Fatboy. De vorm, de felle kleuren, het opvallende label aan de zijkant… Iedereen wist meteen: dat is Fatboy. Deze zitzak had drie belangrijke eigenschappen: hij was functioneel, comfortabel en van hoge kwaliteit. Deze drie kenmerken zien we vandaag de dag nog steeds terugkomen in de ontwerpen van Fatboy en zo ook in de schommelstoel. Dit blijkt uit de vormgeving van de stoel die stijlvol en charmant is. Maar ook in hoe lekker je in de schommelstoel wegzakt. Simpel, maar doeltreffend. Waar ga jij hem straks neerzetten?

Op zoek naar de juiste Fatboy schommelstoel?

Klaar voor een beetje rock-‘n-roll in je leven? Wij wel! En we hebben de perfecte manier gevonden om dit toe te voegen in je dagelijkse leven. Spoiler: er komen geen elektrische gitaren aan te pas. Het enige dat jij hoeft te doen, is lekker onderuit te gaan zitten in een schommelstoel van Fatboy. Oh ja, én een keuze maken. Of je gaat voor de Rock ’n Roll schommelstoel met stonewashed zitzak of de gewone Rock ’n Roll schommelstoel waarbij geen zitkussen zit. Op die manier wordt de speelse en uitdagende tekst op de zitting van de schommelstoel zichtbaar. Het ene exemplaar zit over het algemeen wat lekkerder en bij de ander staat juist stijl centraal. Waar ga jij voor?

Fatboy schommelstoelen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fatboy. Dat betekent dat wij alle schommelstoelen van Fatboy kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat dit item niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.