Naar boven

Fatboy tafellampen

Ze mogen dan wel tafellamp heten, maar deze Fatboy tafellampen zijn veel meer dan dat! Fatboy tafellampen kan je namelijk opladen en overal mee naartoe nemen. De Fatboy tafellampen staan prachtig in de tuin op een zwoele zomeravond of zijn handig om mee te nemen op avontuur in de buitenlucht! Het kan allemaal met de Fatboy Edison the Petit tafellamp en de Fatboy Edison the Medium tafellamp. Deze twee lampen zijn het stralend middelpunt van elke plek waar ze zullen staan. Alle Fatboy tafellampen hebben een ding gemeen: ze zijn geïnspireerd op oma’s nostalgische schemerlamp. Maar dit betekent niet dat de tafellampen oubollig zijn! Door het gebruik van kunststof hebben de tafellampen juist een moderne uitstraling. Waar zou jij de Fatboy tafellamp mee naartoe nemen?

Over Fatboy

Het merk Fatboy is sinds de lancering 2002 niet meer weg te denken uit de designwereld. De Finse ontwerper Jukka Setälä bedacht een extra grote zitzak van de hoogste kwaliteit en met een opvallend etiket aan de zijkant. Het was vervolgens de Nederlander Alex Bergman die toekomst zag in de Fatboy zitzak en het product naar ons land haalde. Sinds de lancering van DE Fatboy zitzak op de Nederlandse markt is het snel gegaan. Fatboy heeft zich ontwikkeld tot een omvangrijk lifestylemerk en de ontwerpen van dit designlabel worden tegenwoordig in meer dan vijftig landen verkocht. Naast de Fatboy zitzak heeft het design label inmiddels ook vloerkleden, parasols en zelfs een Fatboy hangmat op de markt gebracht. Maar ook een Fatboy tafellamp kon niet achterblijven! Met de lancering van de ‘Edison’ serie heeft Fatboy laten zien dat zij uitstekend weet wat de (Nederlandse) consument graag ziet.

Kleurrijk licht

De Fatboy Transloetje tafellamp LED doet je wellicht denken aan de Fatboy klassieker Edison petit, maar deze tafellamp heeft een heel ander karakter. Deze Fatboy tafellamp is transparant, waardoor niet alleen het uiterlijk, maar juist het innerlijk erg belangrijk is. Het doorzichtige kunststof zorgt ervoor dat alle aandacht naar het hart van deze tafellamp gaat. Het ouderwetse peertje samen met het gekleurde draad aan de binnenkant geven deze lamp een speelse look. Ook erg leuk, Transloetje is verkrijgbaar in acht verschillende kleuren! Kan je niet kiezen welke je het mooist vindt, dan kan je natuurlijk ook voor een regenboog aan Fatboy tafellampen gaan.

Fatboy tafellamp bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fatboy tafellampen. Dat betekent dat wij elke Fatboy tafellamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Fatboy tafellamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Fatboy tafellamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.