Over Fatboy: van zitzak naar oplaadbare tafellamp

Het merk Fatboy is sinds de lancering 2002 niet meer weg te denken uit de designwereld. De Finse ontwerper Jukka Setälä bedacht een extra grote zitzak van de hoogste kwaliteit en met een opvallend etiket aan de zijkant. Het was vervolgens de Nederlander Alex Bergman die toekomst zag in de Fatboy zitzak en het product naar ons land haalde. Sinds de lancering van DE Fatboy zitzak op de Nederlandse markt is het snel gegaan. Fatboy heeft zich ontwikkeld tot een omvangrijk lifestylemerk en de ontwerpen van dit designlabel worden tegenwoordig in meer dan vijftig landen verkocht. Naast de Fatboy zitzak heeft het design label inmiddels ook vloerkleden, parasols en zelfs een Fatboy hangmat op de markt gebracht. Maar ook een Fatboy tafellamp kon niet achterblijven. Met de lancering van de Fatboy Edison Petit, de Fatboy Tjoepke en de Fatboy Flamtastique heeft het designlabel laten zien dat zij uitstekend weten wat de consument graag ziet.

Een Fatboy tafellamp: Fatboy Transloetje tot aan Fatboy Flamtastique

De Fatboy Transloetje doet je wellicht denken aan de Fatboy klassieker Edison petit, maar deze design tafellamp heeft een heel ander karakter. Deze Fatboy tafellamp is transparant, waardoor niet alleen het uiterlijk, maar juist het innerlijk erg belangrijk is. Het doorzichtige kunststof zorgt ervoor dat alle aandacht naar het hart van deze tafellamp gaat. Het ouderwetse peertje samen met het gekleurde draad aan de binnenkant geven deze lamp een speelse look. Of wat dacht je van een olielamp voor buiten? Met de Flamtastique XS haal je het knusse kampvuurgevoel in huis. De Fatboy Flamtastique lijkt namelijk net op een klassiek olielampje van vroeger, maar dan wel in een nieuw jasje.

Fatboy tafellampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fatboy tafellampen. Dat betekent dat wij elke Fatboy tafellamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Fatboy tafellamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Fatboy tafellamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.