Naar boven

Het verhaal achter Fatboy

Waar we Fatboy allemaal van kennen, is het bekende zitkussen met het felle kleurtje, de simplistische vierkante vorm en het opvallende rode label aan de zijkant. Hoewel Fatboy sinds de oprichting in 2002 flink heeft uitgebreid en een hoop nieuwe items op de markt heeft gebracht, zien we nog steeds duidelijk de stijl van het kussen waarmee het allemaal begon terugkomen in de verschillende producten van het merk. Zo ook in de Paletti collectie. Ook deze serie bestaat uit simplistische vormen en heeft het bekende label. Daarnaast zijn de Paletti items comfortabel en van hoge kwaliteit: iets wat ook altijd terug lijkt te komen bij Fatboy. Wel zijn de banken en fauteuils uit deze collectie een stuk chiquer en breder inzetbaar door hun modulaire karakter.

Mix en match met Fatboy Paletti items

Hoe bouw je nou je ideale Paletti set van Fatboy? Dat is helemaal niet moeilijk. Ten eerste is het aan jou om te bepalen hoe jouw ideale bank eruitziet. Breed of juist smal? Recht of met een hoek? Vervolgens kies je het gewenste aantal elementen. De Paletti hoekbank zorgt voor de hoek in je bank en de Paletti lounge fauteuil kun je naast fauteuil ook gebruiken als tussenelement. Ook hebben we twee banken al voor je samengesteld met kussens en al waar je zelf dus helemaal niks meer aan hoeft te doen: de Paletti Outdoor 3-zits loungebank en de Paletti Outdoor 3-zits loungebank Stripe. Ideaal voor binnen en buiten. Handig, toch?

Fatboy Paletti bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fatboy. Dat betekent dat wij alle producten uit de Fatboy Paletti collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.