Naar boven

Over Fatboy

Het merk Fatboy is sinds de lancering in 2002 niet meer weg te denken uit de designwereld. De Finse ontwerper Jukka Setälä bedacht een extra grote zitzak van de hoogste kwaliteit en met een opvallend etiket aan de zijkant. Het was vervolgens de Nederlander Alex Bergman die toekomst zag in de Fatboy zitzak en het product naar ons land haalde. De originele Fatboy zitzakken zijn de start geweest van het succes. En sinds de lancering van deze zitzak op de Nederlandse markt is het snel gegaan. Fatboy heeft zich ontwikkeld tot een omvangrijk lifestylemerk en de ontwerpen van dit designlabel worden tegenwoordig in meer dan vijftig landen verkocht. De collectie is dan ook niet beperkt gebleven tot de Fatboy zitzak. De filosofie van dit merk? Zorgeloosheid en optimisme: mensen laten glimlachen en niet te moeilijk doen. Oftewel, sit back and relax.

In de spotlight: de Fatboy Edison tafellampen

De kleinste van het stel is de Fatboy Edison the Petit tafellamp. Het rode label is de schakelaar van deze beauty. Door het kleine formaat kun je hem eenvoudig dragen naar de plek waar je hem nodig hebt. Dit kan zowel binnen als buiten zijn. Laad je hem wel eerst even op voor gebruik? Je kunt zo’n zes uur plezier hebben van deze lamp. Dan dien je hem uiteraard weer op te laden. Hij heeft een hoogte van 25 centimeter en een diameter van 16 centimeter. Is dat voor jou te klein? Dan biedt de Fatboy Edison the Medium tafellamp via smartphone meer mogelijkheden voor je. Deze lamp heeft een hoogte van 52 centimeter en een breedte van 32 centimeter. Hij is dus twee keer zo groot en te besturen vanaf je eigen smartphone.

Edison lampen van Fatboy: smart, smarter, smartest

De Edison the Medium, de Edison the Giant en de Edison the Grand lampen van Fatboy bestuur je stuk voor stuk gemakkelijk via de overzichtelijke app van Fatboy. Met behulp van deze app kan je het licht op afstand dimmen of de lichtkleur naar je mood aanpassen. Koppel verschillende Edison lampen aan de app en bedien ze waar je ook bent. Je kunt tot wel zes lampen aan deze app koppelen. Ideaal en hartstikke smart, dus. Daarnaast kun je ook een timer op deze lampen van Fatboy zetten zodat ze bijvoorbeeld ’s avonds automatisch dimmen. Gemakkelijke gezelligheid noemen we dat! De app is beschikbaar voor iOS (Apple) en Android. Klinkt als een heel waardevolle toevoeging voor in jouw huis, nietwaar?

Fatboy Edison bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fatboy. Dat betekent dat wij alle producten uit de Fatboy Edison collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.