Fatboy accessoires

Welkom bij de accessoires van Fatboy. Deze categorie is vrolijk, speels en kleurrijk. Precies zoals we gewend zijn van een merk als Fatboy. Je vindt er verschillende items zoals allerlei kaarsenstandaards, een wandplank en een aantal placemats. Bijna alle accessoires van Fatboy vind je in verschillende kleuren waardoor je interieur of tuin er meteen een stuk vrolijker uitziet. Dan nu – ook niet geheel onbelangrijk – het onderhoud. Wil je het kleurtje van een product van Fatboy mooi houden? Dat snappen we maar al te goed. Bestel in dit geval de Fatboy Touch Up pen die beschikbaar is in vele verschillende kleuren. Hiermee kleur je de items van Fatboy zo weer bij en zien ze er weer als nieuw uit. Handig, toch?

Actie: -20% op Hotspot kussens en plaids van Fatboy & -25% op Duo set Edison, Bolleke, Transloetje.

Je shopt t/m 22 december de Hotspot kussens en plaids met 20% korting (m.u.v. Hotspot Lungo en Quadro).

Je shopt t/m 22 december de Duo set Edison the Petit tafellamp, Bolleke hanglamp en Transloetje tafellamp met 25% korting.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 57 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 57 producten Terug naar boven

Fatboy accessoires: functioneel en stijlvol

Fatboy is allang niet meer wat het was toen het merk ooit begon. We kennen allemaal de meest bekende creatie van Fatboy. Inderdaad, het grote felgekleurde zitkussen met aan de zijkant een opvallend label. Dit item lijkt misschien niet veel te omvatten, maar bezit toch drie hele belangrijke elementen. Wat die dan zijn? Allereerst functionaliteit. Ten tweede de kwaliteit en als laatst het comfort. Al deze elementen komen samen in de zitzak en dit heeft Fatboy eigenlijk in de rest van hun ontwerpen ook doorgevoerd. Dit verhaal gaat dus ook op voor de accessoires van Fatboy. Neem bijvoorbeeld de Fatboy kandelaars. Allemaal hebben ze deze drie elementen met elkaar gemeen. En dat vinden we helemaal niet erg, want zeg nou eerlijk: why change a winning team?

Kleurrijke accessoires van Fatboy

Een duidelijk kenmerk dat we eigenlijk altijd bij Fatboy terugzien, is het gebruik van kleur. Als we bijvoorbeeld kijken naar de accessoires die ze aanbieden, zijn ze bijna allemaal beschikbaar in verschillende vrolijke kleuren. Neem de Edison the Petit Residence wandplank. Deze is beschikbaar in maar liefst vijf vrolijke kleuren waardoor ieder interieur een flinke opkikker kan krijgen. Je kunt gaan voor een kleur die al terugkomt in je interieur en op deze manier eenheid creëren. Je kunt ook gaan voor een kleur die juist voor contrast zorgt. Deze speelsheid zien we trouwens ook terug bij de namen die worden gegeven aan de items. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Place-we-met Placemat set van 2? Of de Can-Dolly kaarsenstandaard? Ook deze twee items zijn trouwens beschikbaar in vele verschillende kleuren.

Fatboy accessoires bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fatboy. Dat betekent dat wij alle accessoires van Fatboy kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat dit item niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.