Naar boven

Over Fatboy

Het merk Fatboy is sinds de lancering 2002 niet meer weg te denken uit de designwereld. De Finse ontwerper Jukka Setälä bedacht een extra grote zitzak van de hoogste kwaliteit en met een opvallend etiket aan de zijkant. Het was vervolgens de Nederlander Alex Bergman die toekomst zag in de Fatboy zitzak en het product naar ons land haalde. Sinds de lancering van Fatboy zitzak op de Nederlandse markt is het snel gegaan. Fatboy heeft zich ontwikkeld tot een omvangrijk lifestylemerk en de ontwerpen van dit designlabel worden tegenwoordig in meer dan vijftig landen verkocht. Naast de Fatboy poef heeft het design label inmiddels ook vloerkleden, parasols, lampen en zelfs een Fatboy hangmat op de markt gebracht. Deze is zo groot dat je er met z’n drietjes in kunt loungen. Het moge duidelijk zijn: sit back and relax!

Sterk staaltje Fatboy hangmat

De Fatboy zitzak is groot, maar de Fatboy hangmat is nog véél groter! Met zijn lengte van meer dan drie meter en een breedte van ruim een meter, is dit de ideale loungeplek voor jou en je vrienden. Het grote voordeel van de Fatboy Headdemock hangmat, zoals deze officieel heet, is dat je er geen boom of paal voor nodig hebt. Deze Fatboy hangmat neemt namelijk zijn eigen standaard mee! Omdat de constructie oersterk is, kan deze tot wel 200 kilo dragen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je er na een stevige BBQ plots doorheen zakt. Het frame is gemaakt van metaal en heeft rubberen doppen, waardoor de Fatboy hangmat niet gaat schuiven. Je kunt er dus onbezorgd in schommelen!

Heb jij ‘m al?

Eigenlijk heeft deze Fatboy hangmat alleen maar goede eigenschappen. Zijn naam is dan ook niet voor niets gekozen: ‘Headdemock’ is simpelweg een verbastering van ‘hedde gij ‘m oock’, Brabants voor ‘heb jij ‘m ook?’. Want ja, iedereen zou deze Fatboy hangmat wel willen hebben! Je kunt er niet alleen heerlijk in loungen, maar hij is ook gemakkelijk in de omgang. Dankzij de bijgeleverde draagtas neem je de Fatboy hangmat zó ergens mee naartoe en hij is simpelweg te reinigen met water en neutrale zeep. Em wil je het jezelf nog iets comfortabeler maken? Schaf dan een bijpassend hoofdkussen aan. Net als de Fatboy hangmat zelf is deze leverbaar in diverse kleuren.

Fatboy hangmat bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fatboy. Dat betekent dat wij elke Fatboy hangmat kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Fatboy hangmat en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Fatboy hangmat, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Naast de Fatboy hangmat heeft Flinders ook prachtige zitzakken, lampen en poefs van dit merk.