Over Fatboy: van zitzak naar buitenpoef

Het merk Fatboy is sinds de lancering 2002 niet meer weg te denken uit de designwereld. De Finse ontwerper Jukka Setälä bedacht een extra grote zitzak van de hoogste kwaliteit en met een opvallend etiket aan de zijkant. Het was vervolgens de Nederlander Alex Bergman die toekomst zag in de Fatboy zitzak en het product naar ons land haalde. Sinds de lancering van Fatboy zitzak op de Nederlandse markt is het snel gegaan. Fatboy heeft zich ontwikkeld tot een omvangrijk lifestylemerk en de ontwerpen van dit designlabel worden tegenwoordig in meer dan vijftig landen verkocht. De Fatboy poef is als het ware de mini-versie van de beroemde zitzak. Naast de originele Fatboy poef heeft het design label ook een poef voor buiten of outdoor poef. De stevige Sunbrella stof van de Fatboy Outdoor poef maakt de poef voor buiten water- en vuilafstotend en kleurvast. Het moge duidelijk zijn: sit back and relax op je design poef of buitenpoef!

Een Fatboy poef velvet voor iedere ruimte

Een van de trends van dit moment is velvet. Wil jij deze trend graag terug laten komen in jouw woon- of slaapkamer maar koop je liever niet meteen een groot item? Voor wie dol is op de Fatboy zitzakken maar er geen ruimte voor heeft, is er de Fatboy Point velvet poef. Ook kun je deze Fatboy poef velvet in dezelfde hippe kleuren aanschaffen, zoals ijsblauw, olijfgroen en lichtroze. Met zijn diameter van 50 centimeter is de ronde Point poef groot genoeg om op te zitten, en klein genoeg om van de ene naar de andere ruimte te verplaatsen. Ideaal dus! Gaaf je woonkamer of tuin een make-over met de uitgebreide design poef collectie van Fatboy. Deze zachte poef is gegarandeerd een echte aanwinst voor jouw huis.

Fatboy poef of Fatboy poef buiten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fatboy. Dat betekent dat wij elke Fatboy poef kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Fatboy poef en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Fatboy poef, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Naast poefs heeft Fatboy prachtige zitzakken, lampen en hangmatten.