Naar boven

Over Fatboy

Het merk Fatboy is sinds de lancering 2002 niet meer weg te denken uit de designwereld. De Finse ontwerper Jukka Setälä bedacht een extra grote zitzak van de hoogste kwaliteit en met een opvallend etiket aan de zijkant. Het was vervolgens de Nederlander Alex Bergman die toekomst zag in de Fatboy zitzak en het product naar ons land haalde. Sinds de lancering van Fatboy zitzak op de Nederlandse markt is het snel gegaan. Fatboy heeft zich ontwikkeld tot een omvangrijk lifestylemerk en de ontwerpen van dit designlabel worden tegenwoordig in meer dan vijftig landen verkocht. De Fatboy poef is als het ware de mini-versie van de beroemde zitzak. Je kunt de poef onder andere gebruiken als kruk, bijzettafel of kinderstoel. Naast de Fatboy poef heeft het design label inmiddels ook vloerkleden, parasols, lampen en zelfs een hangmat op de markt gebracht. Het moge duidelijk zijn: sit back and relax!

3-in-1 Fatboy poef

Heb jij aan één Fatboy poef niet genoeg? Dan kun je natuurlijk meerdere exemplaren kopen. Maar nog leuker is de Baboesjka poef! Deze Fatboy poef bestaat letterlijk uit drie stevige kussens met een lederen riem eromheen. De kussens kun je, los van elkaar, ook weer gebruiken om lekker op te zitten. Zo heb je maar liefst drie zitplekken bij elkaar met deze Fatboy poef. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de originele prints waarin de Baboesjka poef te verkrijgen is. Wat dacht je van ‘Ali Baba rood’ en ‘Lisboa roze’? Het mooie is dat je eindeloos van deze prints kunt genieten omdat je deze Fatboy poef gemakkelijk schoon kunt maken lauw water en neutrale zeep.

Een Fatboy poef voor iedere ruimte

Voor wie dol is op de Fatboy zitzakken maar er geen ruimte voor heeft, is er de Point poef. Dit ronde zitmeubel is gemaakt van hetzelfde materiaal als de beroemde zitzak en zit daarom net zo lekker. Ook kun je deze Fatboy poef in dezelfde hippe kleuren aanschaffen, zoals ijsblauw, olijfgroen en lichtroze. Met zijn diameter van 50 centimeter is de Point poef groot genoeg om op te zitten, en klein genoeg om van de ene naar de andere ruimte te verplaatsen. Ideaal dus! Zoek je een Fatboy poef voor buiten, dan is de Avenue poef echt iets voor jou. Deze vierkante poef is gemaakt van foam en stof, laat zich gemakkelijk reinigen en is verkrijgbaar in vijf stijlvolle kleuren.

Fatboy poef bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fatboy. Dat betekent dat wij elke Fatboy poef kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Fatboy poef en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Fatboy poef, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Naast poefs heeft Fatboy prachtige zitzakken, lampen en hangmatten.