Naar boven

Design van Fatboy: hoe het ooit begon

In 2002 werd Fatboy opgericht. Hun eerste product? Die kennen we natuurlijk allemaal. Dat is de bekende grote zitzak met het opvallende label aan de zijkant. Comfortabel, functioneel en kwalitatief sterk: het waren toen al de pijlers van de bekende zitzak en nog steeds vormen al deze elementen de basis van de meeste ontwerpen die Fatboy op de markt brengt. Dit geldt ook voor de tafels van dit merk. De verschillende soorten tafels vervullen ieder hun functie en ze doen dat uiteraard met veel charme. Hoewel we bij Fatboy veel ronde lijnen terugzien, passen de tafels toch ook prima in een strak en modern interieur. Welke tafel van Fatboy is jouw ultieme favoriet? Wij kunnen in ieder geval niet kiezen!

Prachtige tafels van Fatboy

Dat de tafels van Fatboy veelzijdig en functioneel zijn, hebben we je al verteld. Graag attenderen we je daarnaast nog wel even op een paar van onze meest favoriete ontwerpen. Een tafel die er zeker uitspringt qua design is de Paletti Table Outdoor salontafel van Fatboy. Het brede tafelblad biedt lekker veel plek voor wat drankjes, een stapel tijdschriften, een grote borrelplank en gezellige accessoires als kaarsen en vazen. De Bakkes Indoor bijzettafel met plantenpot is een schoolvoorbeeld van een Fatboy ontwerp. Mooi, simpel én functioneel. In deze bijzettafel zit namelijk een plantenpot verwerkt. Handig, toch? En stel je haalt liever toch een wat simpelere tafel in huis (of naar buiten), dan kun je gaan voor bijvoorbeeld de Toni Tavolo tuintafel of de Toni Bistreau tuintafel.

Fatboy tafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fatboy. Dat betekent dat wij alle tafels van Fatboy kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat dit item niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.