Naar boven

Fatboy Toni collectie: Nederlands design

Een leuk feitje: de Toni tuinsetcollectie van Fatboy is ontworpen door de Nederlandse ontwerper Erik Stehmann met een studio in Arnhem. Je haalt dus een stukje design vanuit ons eigen kikkerlandje in huis! Of eigenlijk niet in huis, maar naar buiten. Wat heel handig is als je zelf niet heel goed bent in het samenstellen van sets, zijn de standaardsets die we al hebben samengesteld. Neem bijvoorbeeld de Toni tuinset Tablo tuintafel + 6 stoelen. Met deze ruime tafel en zes stoelen heb je meer dan genoeg ruimte voor een heerlijk ontbijtje of een gezellige barbecue in de buitenlucht. Heb je eigenlijk alleen plek voor een klein gezellig zithoekje? Ga dan voor de Toni tuinset Bistreau tuintafel + 2 stoelen (armchair).

Eindeloze opties met Toni meubilair van Fatboy

We weten eigenlijk niet waar we moeten beginnen bij de Toni serie… De leuke ronde vorm, het hexagonpatroon in de zitting en armleuning of de makkelijkheid waarmee je de Toni stoelen optilt door hun lichte gewicht. Neem bijvoorbeeld de Toni tuinstoel of de Toni tuinstoel met armleuningen. Deze stoelen zijn stapelbaar tot vier stuks en dus snel en zonder veel passen en meten op te bergen in de schuur. Maar eigenlijk is dat zonde en daarnaast ook helemaal niet nodig door de hoogwaardige outdoorcoating op de meubelen. De Toni collectie is roestvrij, kleurvast en bestendig tegen alle weertypes. Je tuinset blijft dus altijd mooi. Klinkt heel goed, toch?

Fatboy Toni bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fatboy. Dat betekent dat wij alle producten uit de Fatboy Toni collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk een nieuw product ontvangt.