Naar boven

Over Fatboy

Het merk Fatboy is sinds de lancering 2002 niet meer weg te denken uit de designwereld. De Finse ontwerper Jukka Setälä bedacht een extra grote zitzak van de hoogste kwaliteit en met een opvallend etiket aan de zijkant. Het was vervolgens de Nederlander Alex Bergman die toekomst zag in de Fatboy zitzak en het product naar ons land haalde. De originele Fatboy zitzakken zijn de start geweest van het succes. De zitzakken zijn eenvoudig schoon te maken en hebben een water en vuil afstotende coating. En sinds de lancering van Fatboy zitzak op de Nederlandse markt is het snel gegaan. Fatboy heeft zich ontwikkeld tot een omvangrijk lifestylemerk en de ontwerpen van dit designlabel worden tegenwoordig in meer dan vijftig landen verkocht. De collectie is dan ook niet beperkt gebleven tot de Fatboy zitzak, maar uitgebreid met onder andere hangmatten, parasols, poefs, lampen en zelfs Fatboy hondenzitzakken!. De filosofie van dit merk? Zorgeloosheid en optimisme: mensen laten glimlachen, en niet te moeilijk doen. Oftewel, sit back and relax!

Genieten met een Fatboy hondenzitzak

Naast de large hondenzitzak, is er ook de Fatboy Doggielounge hondenzitzak small. Deze zitzak is gemaakt van nylon, wat stevig en duurzaam materiaal is. Heel handig als je hond nooit stil kan zitten, of met de zitzak aan de wandel gaat. De hondenzitzakken van Fatboy zijn verkrijgbaar in Small (60 x 80 x 15 cm) en Large (120 x 80 x 15 cm). Zo kan je een chihuahua kwijt op de small versie en twee, of drie, of vier chihuahua’s op de large versie. Of natuurlijk één grote knuffelbeer als een Berner Sennen of een Golden Retriever. Bovendien bezorg je jouw hond met een Fatboy hondenzitzak een leven als prins of prinses. De vulling van de zitzakken is namelijk van topkwaliteit, wat zorgt voor een wel heel comfortabel bedje voor je huisdier. En tja, bij honden komt vaak ook vuil en verharen voor. Geen probleem: de hoes van de hondenzitzakken van Fatboy kan je gewoon wassen. Zo kan niet alleen je hond, maar ook jij zorgeloos genieten met een Fatboy hondenzitzak!

Fatboy hondenzitzak bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fatboy. Dat betekent dat wij elke Fatboy hondenzitzak kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Fatboy hondenzitzak en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Fatboy hondenzitzak, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.