Actie: -25% op de Duo sets van Fatboy

Je ontvangt nu 25% korting op de Duo sets Edison, Bolletje en Transloetje van Fatboy. De actie geldt t/m 23 december.

Over Fatboy

Het merk Fatboy is sinds de lancering 2002 niet meer weg te denken uit de designwereld. De Finse ontwerper Jukka Setälä bedacht een extra grote zitzak van de hoogste kwaliteit en met een opvallend etiket aan de zijkant. Het was vervolgens de Nederlander Alex Bergman die toekomst zag in de Fatboy zitzak en het product naar ons land haalde. De originele Fatboy zitzakken zijn de start geweest van het succes. De zitzakken zijn eenvoudig schoon te maken en hebben een water en vuil afstotende coating. En sinds de lancering van Fatboy zitzak op de Nederlandse markt is het snel gegaan. Fatboy heeft zich ontwikkeld tot een omvangrijk lifestylemerk en de ontwerpen van dit designlabel worden tegenwoordig in meer dan vijftig landen verkocht. Wat dacht je van een zitzak voor je hond? De collectie is niet beperkt gebleven tot de Fatboy zitzak, maar uitgebreid met onder andere hangmatten, parasols, poefs, lampen en nu zelfs met een design hondenkussen of zitzak. De filosofie van dit merk? Zorgeloosheid en optimisme: mensen laten glimlachen, en niet te moeilijk doen. Oftewel, sit back and relax!

Een Fatboy doggielounge in allerlei soorten en maten

Naast de Fatboy Doggielounge large, is er ook de Fatboy Doggielounge small. Dit kussen is gemaakt van nylon, wat stevig en duurzaam materiaal is. Zo kan je een chihuahua kwijt op de small versie en twee, of drie, of vier chihuahua’s op de large versie. Of natuurlijk één grote knuffelbeer als een Berner Sennen of een Golden Retriever. Bovendien bezorg je jouw hond met een Fatboy hondenzitzak een leven als prins of prinses. De vulling van de kussens is namelijk van topkwaliteit, wat zorgt voor een wel heel comfortabel bedje voor je huisdier. Helemaal mee met de huidige trend? Ga dan voor een velvet hondenkussen of een velours hondenkussen. De Fatboy Doggielounge velvet large is dus gemaakt van een heerlijk zachte velvet stof. De velvet hondenkussen van Fatboy kun je dus gewoon wassen, zo kun je zorgeloos genieten van je hondenkussen van Fatboy.

Hondenkussen Fatboy bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fatboy. Dat betekent dat wij elke Fatboy hondenzitzak kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Fatboy hondenzitzak en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Fatboy hondenzitzak, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.