Umage The Reader

De kleuren van de zachte kussens, de ronde afwerkingen die tot in detail zijn doorgevoerd, de verschillende houtsoorten… Alles klopt aan de The Reader collectie van Umage en alles is tot in de puntjes uitgewerkt. Precies zoals we gewend zijn van het Deense merk. De opties binnen deze serie zijn bovendien eindeloos. Je kunt je fauteuil bijvoorbeeld uitbreiden door een bijpassend en comfortabel voetenbedje aan te schaffen. Daarnaast zijn de kussens er in verschillende kleuren en kun je ook nog eens uitpakken qua materiaalsoort. Je kunt namelijk kiezen uit twee verschillende houtsoorten: licht of donker eiken. Er is dus altijd wel een The Reader set die aansluit bij jouw stijl! Weet jij al welke combinatie je gaat maken?

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-8 van 8 producten Sorteren op 1-8 van 8 producten Terug naar boven

Umage The Reader: het verhaal

Umage is een Deens designlabel dat ons sinds 2008 vooral voorziet van prachtige lampen. Maar naast lampen vind je er de laatste tijd ook steeds meer meubels. Alles met een Scandinavische twist en een focus op functionaliteit. Umage staat voor echt vakmanschap en dat is duidelijk terug te zien in de prachtige The Reader serie. Naast een mooi plaatje en hoge kwaliteit, heeft een merk als Umage ook het klimaat hoog op de lijst staan. Wist je bijvoorbeeld dat al hun verkochte producten flat-packed worden verpakt zodat het milieu zo min mogelijk wordt belast bij het transport? Hierdoor gaan ze de uitstoot van broeikasgassen tijdens de reis zoveel mogelijk tegen.

Umage The Reader: eindeloos veel opties

Een van de eigenschappen die altijd terugkomt bij Umage is functionaliteit. Zo ook bij de The Reader producten. Ten eerste kun je bij je comfortabele The Reader fauteuil eiken een handig voetenbankje kopen. De The reader Ottoman voetenbank eiken bijvoorbeeld zodat je je zithoek echt helemaal compleet kunt maken. Wedden dat je je daar makkelijk een paar uurtjes vermaakt? Maar ook de stoel zelf zit heel goed in elkaar, want werkelijk overal is over nagedacht. De rugleuning rijkt tot een comfortabele hoogte en buigt zich iets af naar binnen waardoor je meer ondersteuning krijgt. Maar dat is niet het enige, want de afbuiging dient ook als een manier om het geluid om je heen enigszins te dempen. In deze zithoek kun je je dus lekker even terugtrekken!

Umage The Reader bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Umage. Dat betekent dat wij alle producten uit de Umage The Reader collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.