Umage Clava

De Umage Clava lampen zijn niet zomaar lampen, maar lampen die rekening houden met het milieu. Kortom, als je tot het besluit komt om een lamp van Umage te kopen, weet je in elk geval dat je een steentje bijdraagt aan het milieu. Multifunctioneel, dus. Een voorbeeld van zo’n stijlvolle lamp is de Umage Clava Dine hanglamp met zwart snoer. Hij is stijlvol, retro en net wat groter dan de oorspronkelijke Clava hanglamp. Je kunt hem prima kwijt boven de eettafel, of bijvoorbeeld in je slaapkamer. In elk geval een aanwinst voor je interieur. Een variant op deze lamp is de Umage Clava Dine hanglamp met wit snoer. Staal, koper, wit en messing zijn de mogelijkheden waarin je deze lamp kunt bestellen. Zoals je ziet heeft deze lampenkap allemaal gaatjes waar het licht ’s avonds prachtig doorheen schijnt. 

Actie: tot -40% op een selectie van Umage

Je ontvangt nu 20% korting op alle fauteuils van Umage en 40% op alle voetenbanken van Umage. De actie geldt t/m 31 december.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-13 van 13 producten Sorteren op 1-13 van 13 producten Terug naar boven

Umage verlichting

Umage denkt vooruit, ofwel ze lopen een streepje voor op andere verlichtingsmerken wanneer het gaat om haar milieuvriendelijke werkwijze. De focus ligt niet specifiek op dat het product mooi moet zijn, maar het moet vooral compact zijn. De ontwerpers van Umage worden eigenlijk constant uitgedaagd om elk design zo klein mogelijk te verpakken. Kenmerkend voor de verlichting van Umage is toch wel het originele design in combinatie met de manier waarop ze worden gemaakt. Met elk van haar lampen zorgt Umage ervoor dat het milieu zo min mogelijk wordt belast. Een prachtige collectie binnen de Umage verlichting is toch wel Umage Clava.

Speelse Umage Clava hanglampen

De Umage Clava hanglamp met zwart snoer oogt klein, stijlvol en een beetje retro. Wacht maar totdat je de lamp aandoet! Een pareltje aan je plafond, dat in elk geval. Het licht dat door de symmetrische gaatjes in het oppervlak van de kap schijnt, zorgt voor een speels effect in de omgeving. Het is natuurlijk ook hartstikke leuk om er meerdere bij elkaar te hangen eventueel op verschillende hoogtes. Zo creëer je nog meer een speels effect. Uiteraard is deze lamp ook met een wit snoer verkrijgbaar: de Umage Clava hanglamp met wit snoer. Deze lamp is een echte sfeermaker die zich thuis voelt in de woonkamer, maar hij komt ook goed tot zijn recht in de slaapkamer bijvoorbeeld. Voor welke lamp je ook kiest, elk van deze lampen vormt een aanwinst voor jouw interieur.

Umage Clava bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Umage. Dat betekent dat wij elk product uit de Umage Clava collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Umage Clava collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Umage Clava serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.