Actie: -25% op alles van Umage

Je ontvangt nu 25% korting op alle producten van Umage. De actie geldt t/m 28 november.

Umage: 15 jaar Deens design

Het Deense designmerk Umage is in 2008 opgericht door Jacob Nannestad Hansen en Søren Ravn Christensen. Toen zij het merk oprichtten, wilden zij graag mooie en functionele designstukken maken die voor iedereen toegankelijk zouden zijn. Daarnaast moesten de meubels ook duurzaam zijn. Dit zijn bijna 15 jaar later nog steeds de kernwaarden van Umage: het woord ‘Umage’ betekent zelfs ‘je best doen’ in het Deens. De designs die door de ontwerpers van Umage worden gemaakt zijn vaak geïnspireerd door de natuur. Dit komt zowel in materiaalgebruik als in de vormen terug. Dit is ook te zien in de Umage tafels, waar hout vaak als hoofdmateriaal wordt gebruikt. Hout heeft vele voordelen. Zo is het materiaal duurzaam en gaat het nooit uit de mode. Redenen genoeg om voor een Umage tafel te kiezen, dus!

Innovatieve Umage tafels

De tafels van Umage zien er niet alleen prachtig uit, maar zijn ook erg praktisch en functioneel. Functionaliteit is, naast esthetiek en duurzaamheid, een van de kernwaardes van het Deense merk. Dit komt bijvoorbeeld naar voren in de Umage Audacious bijzettafel. Deze bijzondere bijzettafel is een kastje en een tafeltje in één. De deurtjes van het kastje zitten verscholen in de stoffen bekleding, waardoor ze niet opvallen. De stijlvolle Audacious bijzettafel van Umage heeft niet alleen de looks; hij is ook nog eens super praktisch! Dit is ook het geval bij de Umage Hang Out salontafel. Door het netje dat onder deze salontafel hangt kun je al je spullen op een onopvallende manier opbergen. Tafels van Umage zijn mooi én handig.

Umage tafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Umage. Dat betekent dat wij elke Umage tafel kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Umage tafel en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een tafel van Umage, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.