Umage verlichting

Umage denkt vooruit, ofwel ze lopen een streepje voor op andere verlichtingsmerken wanneer het gaat om haar milieuvriendelijke werkwijze. De focus ligt niet specifiek op dat het product mooi moet zijn, maar het moet vooral compact zijn. De ontwerpers van Umage worden eigenlijk constant uitgedaagd om elk design zo klein mogelijk te verpakken. Kenmerkend voor de verlichting van Umage is toch wel het originele design in combinatie met de manier waarop ze worden gemaakt. Met elk van haar lampen zorgt Umage ervoor dat het milieu zo min mogelijk wordt belast. Binnen het assortiment hanglampen van Umage heb je in elk geval genoeg keuze.

Vrolijke Umage vloerlamp

Vrolijk jij je interieur graag wat op met een vloerlamp, maar heb je niet super veel ruimte? Laat je dan inspireren door de Umage Silvia mini vloerlamp met zwart onderstel. Deze lamp is bijna 20 centimeter kleiner, maar dat wil niet zeggen dat hij in het niet valt. In tegendeel zelfs. Hij is zelfs verkrijgbaar in een aantal verschillende kleuren. Met de aan- en uitschakelaar zet je de lamp eenvoudig aan of uit. Heb je liever een vloerlamp met een wit onderstel? Dan is de Umage Silvia mini vloerlamp met wit onderstel wat voor jou. Je kunt hem een mooi plekje geven naast je bureau, of juist in de woonkamer naast je bank. Misschien heb jij nog wel een veel mooier plekje voor deze lamp in gedachte?

Umage vloerlamp bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Umage. Dat betekent dat wij elke Umage vloerlamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Umage vloerlamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een vloerlamp van Umage, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.