Umage A Conversation Piece

De Umage fauteuils van de Umage A Conversation Piece collectie zien er uit alsof je er nooit meer uit wilt komen als je eenmaal gaat zitten. De design fauteuils en voetenbankjes hebben een open en warme uitstraling. De stoelen zijn dan ook gemaakt voor een moment van ultiem relaxen. Neem bijvoorbeeld de Umage A Conversation Piece Low fauteuil. In deze fauteuil zit je uiterst comfortabel. En zeker als je de fauteuil combineert met de Umage A Conversation Piece voetenbank wil je nooit meer anders. Als set zijn ze op hun best en laten ze jou lekkerder zitten dan ooit. Daarnaast staat het Deense Umage niet alleen voor comfort, maar ook voor stijl. De design fauteuils zijn onder andere gemaakt van prachtig eikenhout en geven ieder interieur een Scandinavische touch.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-9 van 9 producten Sorteren op 1-9 van 9 producten Terug naar boven

Umage als jong talent

De essentie van het Deense merk Umage zit ‘m in de naam. In het Deens betekend ‘Umage’ namelijk je best doen. En dat doen ze bij Umage zeker! Deze moeite zit in meubels die niet alleen mooi zijn, maar ook van hoogwaardige en duurzame kwaliteit zijn. Zoals gezegd heeft Umage een streepje voor op andere designmerken als het gaat om een duurzame werkwijze. Umage is in 2008 opgericht door Jacob Nannestad Hansen en Søren Ravn Christensen. Het merk heeft sindsdien al verschillende design klassiekers op haar naam staan en blijft groeien. Waar je ook naar op zoek bent, bij Umage zul je unieke en bovenal prachtige design items vinden. Sla dus snel je slag!

Umage A Conversation Piece

Soms zit alle informatie die je over een design item nodig hebt in de naam, toch? Zo ook bij de A Conversation Piece lijn van Umage. Daar zijn de design design fauteuils ook voor gemaakt: deze heerlijke stoel zorgt dat je je prettig kunt gaan zitten voor een goed gesprek. Ideaal, toch? Maar wij van Flinders weten dat het oog ook wat wil… Gelukkig zit dat met A Conversation Piece helemaal goed! De meubels zien er niet alleen prachtig uit, maar zijn ook nog eens aan te passen naar jouw interieur wensen. Zo kun je bij de Umage A Conversation Piece Tall fauteuil donker eiken kiezen uit verschillende kleuren houten onderstellen en verschillende soorten bekleding. Je hebt maar liefst keuze uit elf verschillende varianten. Kies dus zelf jouw ideale combinatie!

Umage A Conversation Piece

Flinders is officieel dealer van Umage. Dat betekent dat wij alle producten uit de A Conversation Piece collectie van Umage kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Umage. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.