Umage Carmina

Ken je de Umage Carmina collectie al? Wij wel en zijn enthousiast! Zo is de Umage Carmina hanglamp een echte eyecatcher. Het speelse design maakt deze lamp tot een prachtexemplaar. De zacht golvende lijnen op de lampenkap verwijzen naar de langzaam bewegende duinen langs de kustlijn van Denemarken. Je kunt hem bijvoorbeeld een plekje geven boven je eettafel, of juist boven je salontafel in de woonkamer. Het is maar net wat je wilt. Het snoer is verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart. Wil je liever wat andere Umage Carmina lampen zien? Dat kunnen wij ons alles voorstellen. Wacht niet langer en bekijk onze andere verlichting uit deze collectie. Een ding is zeker, voor welke lamp je ook kiest, je draagt een ieder geval een steentje bij aan het milieu. Mooi, toch?  

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-5 van 5 producten Sorteren op 1-5 van 5 producten Terug naar boven

Umage verlichting

Umage denkt vooruit, ofwel ze lopen een streepje voor op andere verlichtingsmerken wanneer het gaat om haar milieuvriendelijke werkwijze. De focus ligt niet specifiek op dat het product mooi moet zijn, maar het moet vooral compact zijn. De ontwerpers van Umage worden eigenlijk constant uitgedaagd om elk design zo klein mogelijk te verpakken. Kenmerkend voor de verlichting van Umage is toch wel het originele design in combinatie met de manier waarop ze worden gemaakt. Met elk van haar lampen zorgt Umage ervoor dat het milieu zo min mogelijk wordt belast. Een prachtige collectie binnen de Umage verlichting is toch wel Umage Carmina.

Umage Carmina lampen: de kleintjes onder ons

Ga je liever voor een kleinere variant in deze collectie? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor de Umage Carmina Mini hanglamp met wit snoer. Deze lamp vrolijkt je in ieder geval meteen op door de kleuren waarin je hem kunt bestellen. Het zonnetje in huis zou je kunnen zeggen. De lamp heeft een diameter van 32 centimeter en een hoogte van 22 centimeter. Je kunt hem een mooi plekje geven boven de eettafel. Daar voelt hij zich wel thuis. Een variant op deze lamp is de Umage Carmina mini hanglamp met zwart snoer. Deze lamp sluit net zoals alle andere lampen uit deze collectie niet aan bij het typische strakke en simplistische design wat we juist gewend zijn van de Scandinavische landen. Het grote en enige verschil is zoals je vast al aan de naam hebt kunnen zien de kleur van het snoer (en het formaat). Wanneer je zo’n lamp aanschaft, moet je er wel rekening mee houden dat de lichtbron niet wordt meegeleverd.

Umage Carmina bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Umage. Dat betekent dat wij elk product uit de Umage Carmina collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Umage Carmina collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Umage Carmina serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.