Umage Conia

De Umage Conia hanglampen zijn prachtig. Jouw interieur wordt blij van deze lampen! De Umage Conia hanglamp met wit snoer is hier een voorbeeld van. Je kunt kiezen voor de witte of de koperen versie van deze lamp. Het is maar net wat het best past in jouw huis. Als je goed kijkt naar deze lamp, zie je dat de vormgeving van deze lamp een duidelijke verwijzing heeft naar vormen van de natuur. Hij is 50 centimeter hoog en heeft een diameter van 40 centimeter. Deze lamp komt goed tot zijn recht in diverse ruimtes waaronder de keuken en de slaapkamer. Hang je er bijvoorbeeld twee of drie bij elkaar, dan creëer je een prachtige sfeer. Heb je liever een zwart snoer? Dan is de Umage Conia hanglamp met zwart snoer wat voor jou. Hij is natuurlijk exact hetzelfde, maar oogt toch weer net wat anders door het zwarte snoer. 

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-5 van 5 producten Sorteren op 1-5 van 5 producten Terug naar boven

Umage verlichting

Umage denkt vooruit, ofwel ze lopen een streepje voor op andere verlichtingsmerken wanneer het gaat om haar milieuvriendelijke werkwijze. De focus ligt niet specifiek op dat het product mooi moet zijn, maar het moet vooral compact zijn. De ontwerpers van Umage worden eigenlijk constant uitgedaagd om elk design zo klein mogelijk te verpakken. Kenmerkend voor de verlichting van Umage is toch wel het originele design in combinatie met de manier waarop ze worden gemaakt. Met elk van haar lampen zorgt Umage ervoor dat het milieu zo min mogelijk wordt belast. Een prachtige collectie binnen de Umage verlichting is toch wel Umage Conia.

Umage Conia: klein, maar fijn!

In de collectie Umage Conia hanglampen vind je ook een aantal kleinere varianten. Bekijk bijvoorbeeld eens de Umage Conia Mini hanglamp met wit snoer. Als je deze lamp ziet, ben je verkocht. Wauw, al zeggen we het zelf. De kegelvorm van deze lamp zorgt ervoor dat er een zacht licht wordt verspreid dat niet verblindt, maar wel extra sfeer creëert. De diameter van deze lamp is maar 30 centimeter groot. Het kan natuurlijk ook leuk zijn om een kleine en een grote versie naast elkaar te hangen om een speels effect mee te geven aan je interieur. De variatie op deze lamp is de Umage Conia Mini hanglamp met zwart snoer. Deze lamp is zo mooi: letterlijk en figuurlijk. Met de lampen uit deze collectie vrolijk je niet alleen je interieur op, maar draag je ook nog een steentje bij aan het milieu.

Umage Conia bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Umage. Dat betekent dat wij elk product uit de Umage Conia collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Umage Conia collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Umage Conia serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.