Umage verlichting sinds 2008

Het merk Umage is sinds 2008 een gevestigde Scandinavisch design topper. Het merk is opgericht door CEO Jacob Nannestad Hansen en creatieve directeur Søren Ravn Christensen. Toen Hansen en Christensen Umage oprichtten wilden zij duurzame, flexibele en kwalitatieve designs maken. Bovendien moesten deze designs voor iedereen toegankelijk zijn. Dit is de oprichters dubbel en dwars gelukt. De ontwerpers van Umage gebruiken vaak natuurlijke materialen. Umage heeft duidelijk een streepje voor op andere verlichtingsmerken als het gaat om haar milieuvriendelijke werkwijze. Daarnaast blinkt Umage uit als het over functionaliteit gaat: de meubels, verlichting en accessoires die de ontwerpers maken hebben vaak handige extra’s. Je begrijpt meteen waarom dit merk wereldwijd geliefd is. Ben je op zoek naar bijzonder design? Dan is Umage het merk voor jou.

Laat je interieur stralen met Umage wandlampen

De wandlampen van het Deense Umage dienen voor meer alleen het verlichten van jouw ruimte of huis. De wandlampen zijn vaak groot, zowel van formaat als van impact. Het zijn dan ook uiterst geschikte lampen voor wanneer je je interieur niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk wilt laten stralen. Ga bijvoorbeeld voor de Umage Clava Up Wood wandlamp medium . Door de lijnen in het hout van de lamp valt het licht in een unieke vorm, met allerlei lijnen die uit het binnenste van de lamp lopen. Hierdoor straalt het binnenste van de lamp. De Clava Up wandlamp lijkt hierdoor haast een houten zon, die jouw interieur een prachtige uitstraling geeft. Waar je de wandlampen van Umage ook hangt, in elke ruimte vinden ze hun plekje en brengen ze stijl naar jouw interieur.

Umage wandlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Umage. Dat betekent dat wij alle Umage wandlampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Umage wandlamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een wandlamp van Umage, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.