Umage Aluvia

Ben je op zoek naar een hanglamp waar niemand omheen kan? Een model dat de aandacht vraagt? Neem dan een kijkje in de Umage Aluvia collectie. Deze lampen zitten vol tegenstellingen en de vorm doet denken aan natuurlijke elementen zoals vogels, bloemen en bladeren. Door het gebruik van aluminium en sterke kleuren heeft het model toch een strak en modern uiterlijk. Deze interessante combinatie komt in vele verschillende interieurstijlen tot zijn recht. De Aluvia hanglamp antraciet staat bijvoorbeeld prachtig boven een robuuste houten eettafel, maar ook in een zithoek met een industriële look. Het licht piept tussen de verschillende ‘bladeren’ door en geeft een indirect, sfeervol licht.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-9 van 9 producten Sorteren op 1-9 van 9 producten Terug naar boven

Umage: een mix van natuur en stad

Het mooiste resultaat krijg je wanneer je altijd een beetje extra geeft, dat is het motto van dit Deense merk en tegelijkertijd de betekenis van het Deense woord umage. Met deze instelling zorgen ze voor een collectie van meubelen en verlichting die een combinatie zijn van duurzaamheid en schoonheid. Er wordt gelet op de ecologische voetafdruk, maar er wordt ook gezorgd dat de producten een hoge esthetische waarde hebben. Het leuke is dat de ontwerpen vaak een combinatie hebben van natuurlijke elementen, geïnspireerd door het Deense landschap, en moderne stadse elementen die ze oppikken in Kopenhagen waar ze gevestigd zitten. Deze tegenstelling valt vaak mooi samen en zie je ook duidelijk terug in deze Aluvia collectie van Umage.

Umage Aluvia lampen in verschillende uitvoeringen

Ben je gecharmeerd van de vorm van de Aluvia lampenkap, maar ben je eigenlijk op zoek naar een vloer- of wandlamp? Wees niet getreurd, ook deze opties zijn mogelijk. Het leuke aan dit merk is dat je kan mixen en matchen met de kappen en het type ophangsysteem waardoor de mogelijkheden bijna eindeloos zijn. Neem de Willow Double wandlamp wit, aluvia mini parel bijvoorbeeld. Deze wandconstructie is geïnspireerd op takken van bomen. Het geheel is een soort moderne vrije vertaling van twee dennenappels aan een boom. Mooi voor boven de bank, je bed of de eettafel wanneer deze tegen de muur staat. Houd je meer van eenvoud? Dan is er ook de enkele variant: de Willow Single wandlamp zwart, aluvia mini antraciet. Je hebt verschillende opties waardoor er vast een geschikte variant voor jouw interieur bij zit.

Umage Aluvia bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Umage. Dat betekent dat wij alle producten uit de Umage Aluvia collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.