Sorteren op

1-15 van 15 producten

Umage verlichting

Umage denkt vooruit, ofwel ze lopen een streepje voor op andere verlichtingsmerken wanneer het gaat om haar milieuvriendelijke werkwijze. De focus ligt niet specifiek op dat het product mooi moet zijn, maar het moet vooral compact zijn. De ontwerpers van Umage worden eigenlijk constant uitgedaagd om elk design zo klein mogelijk te verpakken. Kenmerkend voor de verlichting van Umage is toch wel het originele design in combinatie met de manier waarop ze worden gemaakt. Met elk van haar lampen zorgt Umage ervoor dat het milieu zo min mogelijk wordt belast. Binnen het assortiment tafellampen van Umage heb je in elk geval genoeg keuze.

Schitterende Umage tafellampen

Of je voorkeur nu uitgaat naar een koperen lampenkap, of juist een witte of een zwarte. De Umage Silvia tafellamp met zwart onderstel maakt het je extra moeilijk, want je hebt de keuze uit al deze (kleur)varianten. Zoals je vast al hebt ontdekt kun je de Silvia tafellampen van Umage dus ook met een zwart onderstel kopen. Hij past in elk geval mooi op je bureau, of misschien wel op je nachtkastje. Vind je deze Umage tafellampen te groot? Dan kun je natuurlijk ook gaan voor de Umage Silvia Mini tafellamp met zwart onderstel. Het maakt uiteindelijk niet uit voor welke variant je kiest, want je haalt hoe dan ook een eyecatcher in huis. Ze zijn prachtig en vullen jouw interieur mooi aan!

Umage tafellampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Umage. Dat betekent dat wij alle Umage tafellampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Umage tafellamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een tafellamp van Umage, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.