Naar boven
Sorteren op

1-36 van 50 producten

pols potten: uniek Nederlands design

Het Nederlandse merk pols potten is in 1986 opgericht in Amsterdam én is ontstaan toen Erik Pol terracotta potten ging importeren uit Spanje. De mediterrane potjes sloegen meteen aan bij de designliefhebbers en ondertussen is pols potten uitgegroeid tot een toonaangevend designmerk dat ook internationaal opereert. De ontwerpen van pols potten staan bekend om een vernieuwende en eigenzinnige interpretatie van Dutch design. Dat wil zeggen: producten met een vrolijke en persoonlijke twist! Het motto is dan ook: ‘Doe maar een beetje gek’. Daarnaast maakt het merk gebruik van vakmanschap uit vele hoeken van de wereld waardoor ze authentieke designs van hoge kwaliteit leveren. En dat zie je bijzonder goed terug in het servies van pols potten.

Servies van pols potten voor theeliefhebbers

pols potten heeft prachtige kopjes en mokken voor de echte theeleuten onder ons. Het servies van pols potten waaronder de kopjes en mokken heeft een bijzonder verhaal, een grappige touch of een sierlijk detail. Deze drie kenmerken zie je bijvoorbeeld terug in de Grandpa theeset set van 4. De uitbundige kleuren, ouderwetse vorm en gouden details maken de kopjes ietwat kitsch, maar tegelijkertijd ook zo uniek. Met deze set kopjes steel je dus écht de show. Wil je toch liever een iets toegankelijkere set theekopjes? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor de Undressed theeset set van 4. Deze eenvoudig ogende theekopjes hebben fijnzinnige details die ze stuk voor stuk onvergetelijk maken. Een tip van Flinders: het servies van pols potten is ook leuk om cadeau te doen en dat geldt in het bijzonder voor de theesets.

Schitterende glazen in de serviescollectie van pols potten

Bij pols potten vind je geen doorsnee water- of wijnglazen in de collectie servies. Nee, ieder glas heeft een buitengewoon detail, een aparte kleur of een authentieke vorm. De Tumbler wijnglazen set van 6 is daar een bijzonder goed voorbeeld van. Deze wijnglazen zijn namelijk vrolijk gekleurd en versierd met speelse patronen. Perfect voor een feestelijke gelegenheid, maar ook prima geschikt voor tijdens een borrel met de familie. En praktisch zijn ze ook: deze gekleurde glazen kunnen prima in de afwasmachine zonder dat ze hun design verliezen. Deze collectie biedt ook glazen voor water of frisdrank in dezelfde stijl. Je vindt in de serviescollectie van pols potten trouwens ook champagneglazen in verschillende kleuren en met uiteenlopende patronen. Heb je al een idee waar jij voor kiest?

pols potten servies bij Flinders

Flinders is officieel dealer van pols potten. Dat betekent dat wij al het servies van pols potten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.