Naar boven

Dutch design en pols potten   

Het Hollandse merk pols potten is opgericht in Amsterdam in 1986. De producten die het designmerk  in haar assortiment heeft, bieden een unieke, traditionele en buitengewone stijl. De ontwerpers van de producten proberen de ontwerpen herkenbaar en traditioneel te houden, maar wel met die unieke twist. Van tafellampen tot bijzettafels en van vloerkleden tot vazen: in de ruime collectie vind je zo goed als alle ingrediënten die je nodig hebt om je interieur eenvoudig een boost te geven. Het team achter dit merk bestaat uit veel verschillende ontwerpers waardoor de producten je altijd weer verrassen. Innovatie, helderheid en humor staan centraal in elk ontwerp en laten zien waar dit merk voor staat.

Ruimtelijke salontafels van pols potten

In de Wire collectie van pols potten vind je onder andere salontafels. Neem bijvoorbeeld de pols potten Wire salontafel 40. Het leuke aan dit tafeltje is dat hij je twee functies tegelijkertijd biedt. Dit stijlvolle product is namelijk een opberger en tafel in één. Zorg er wel voor dat je iets moois erin opbergt, want je kunt namelijk door het onderstel heen kijken. Het tafelblad heeft een diameter van 40 centimeter en biedt de perfecte ruimte om een kopje koffie op te zetten of je tijdschrift neer te leggen. Liever een salontafel die ietsje groter is, maar wel het uiterlijk en de voordelen heeft van deze salontafel? Dan is de pols potten Wire storage salontafel 62 iets voor jou. Met een diameter van 62 centimeter biedt de salontafel de ruimte om naast je favoriete tafelboek ook nog een mooie vaas neer te zetten.

pols potten salontafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van pols potten. Dat betekent dat wij alle pols potten salontafels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.