Naar boven

pols potten en de passie voor terracotta

Designlabel pols potten is een Nederlands designmerk dat in 1986 is opgericht door Erik Pol. Zijn label is ontstaan door zijn passie voor terracottapotten die hij destijds uit Spanje importeerde. De potten van terracotta waren toen namelijk nog geen bekend product in de Nederlandse markt en Erik zag hier zijn kansen. Dit heeft hij goed ingeschat, want langzamerhand werden de potten van Pol een steeds belangrijker begrip en is het inmiddels uitgegroeid tot één van de meest bekende Nederlandse designmerken uit de designerswereld. Het merk omschrijft zich het best als uniek, innovatief, helder en daarnaast is veel humor terug te zien in zijn ontwerpen. Het motto van Pol’s ontwerpen is dan ook: ‘doe maar een beetje gek’. Naast spiegels bestaat de collectie uit vele andere accessoires, meubels, verlichting en servies. 

pols potten spiegels uit Holland, welke staat het mooist aan de wand?

Wat een fantastische spiegelcollectie heeft pols potten neergezet. Het leuke aan deze items is dat elk product haar eigen unieke stijl en uitstraling heeft waardoor het met elk interieur te combineren valt. Of je nu een strak, romantisch of juist chique interieur hebt, er zit altijd iets tussen dat past bij jouw woonstijl. Alle soorten zijn gemaakt van metaal wat de collectie typeert, maar ondanks dat zijn ze tóch heel verschillend van elkaar. De Prickle spiegel is een van de producten uit de collectie. Een beeldschone en vooral opvallende verschijning. Het fleurt niet alleen de muur op, maar zet de toon voor de hele omgeving. Hij is erg leuk te combineren met de Starlight spiegel large voor een speels effect aan je muur. Niet alleen mooi voor je interieur, maar je gaat er zelf ook door stralen.

pols potten spiegels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van pols potten. Dat betekent dat wij alle pols potten spiegels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.