Naar boven

Actie: tot -15% op de collectie van pols potten

Je ontvangt t/m 29 november 15% korting op veel tafels van pols potten. Daarnaast ontvang je op alle andere producten van dit merk 10% korting.

pols potten: Nederlands design met humor

Hoewel pols potten niet meer weg te denken is uit het rijtje Nederlandse designers, bestaat het bedrijf nog geen dertig jaar. In 1986 werd pols potten opgericht in Amsterdam. Zelf noemt het merk zich vernieuwend en onconventioneel. En daar zijn wij het helemaal mee eens. De ontwerpen van pols potten staan goed in huizen en horeca maar ook in etalages, zakelijke ruimtes en zelfs de universiteit. Ook al is pols potten een merk van Nederlandse afkomst, je ziet de spraakmakende ontwerpen van dit merk inmiddels over de hele wereld. Dit is niet alleen te danken aan de unieke designs maar ook aan de vele bijzondere samenwerkingen met bekende ontwerpers. Met een pols potten kruk haal je, behalve een hele mooie kruk, ook een stukje Nederlandse designgeschiedenis in huis.

Kies je pols potten kruk

Een pols potten kruk maakt het leven gemakkelijk. Je kunt namelijk overal gaan zitten. In de woonkamer, gang of slaapkamer: een pols potten kruk staat overal even graag. Maar blijf scherp, want de Devils Eye bijzettafel houdt altijd een oogje in het zeil. Met deze zwarte (of witte, zo je wil) pols potten kruk sla je de plank in ieder geval niet snel mis. Over planken gesproken: wat vind je van de Tripod Stool kruk? Deze grappige pols potten kruk is gemaakt van teakhout en heeft drie poten die uiteindelijk samenkomen in één onderstel. Een robuuste kruk die zich in een industrieel interieur helemaal op zijn plek voelt.

Er mist een stukje van je krukje

Voor wie het graag luchtig houdt, is er ook een pols potten kruk. Neem de Wire Curve kruk zwart en de Cutout Circle bijzettafel. Beide modellen zijn zwart, hebben een slanke tail en breed uitlopende schouderpartij. Oftewel: het toonbeeld van elegantie! Zoals de naam al doet vermoeden is de Wire Curve kruk zwart gemaakt van ijzer. De Cutout Circle bijzettafel is een pols potten kruk van keramiek, waar het ooit allemaal mee is begonnen. Wil je wel een mooie pols potten kruk maar geen zwarte? Dan hebben we bijvoorbeeld de Dot kruk koper voor je en natuurlijk de Zig Zag kruk gelakt. Deze pols potten kruk is verkrijgbaar in onder andere knalroze, helderblauw en betongrijs. Keuze genoeg dus!

pols potten kruk bij Flinders

Flinders is officieel dealer van pols potten. Dat betekent dat wij elke pols potten kruk kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke pols potten kruk en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een pols potten kruk, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. .