pols potten bijzettafels

Een pols potten bijzettafel is een bijzondere blikvanger in je interieur. Designmerk pols potten speelt namelijk met vorm, kleur en materiaal waardoor er unieke bijzettafels ontstaan die je niet snel ergens anders tegenkomt. Neem bijvoorbeeld de Pols Potten Classic bijzettafel 46. Alleen al de naam van deze pols potten bijzettafel spreekt tot de verbeelding. Hij is verkrijgbaar in de klassieke kleuren zwart en donkergroen, maar vliegt ook een beetje uit de bocht met de mintgroene variant. Deze pols potten bijzettafel is juist heel fijn en behulpzaam in huis. Krukje, nachtkastje, bijzettafel: dit tafeltje is toch wel verduiveld multifunctioneel en overal inzetbaar.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-32 van 32 producten Sorteren op 1-32 van 32 producten Terug naar boven

pols potten design

Designlabel pols potten zag in 1986 het licht. In dat jaar begon oprichter Erik Pol met het importeren van terracotta potten uit Spanje. Tot die tijd was terracotta eigenlijk nagenoeg onbekend in Nederland. In de afgelopen dertig jaar is het merk uitgegroeid van importeur tot echt designmerk met een grote en gevarieerde collectie. Er wordt samengewerkt met ontwerpers als Wieki Somers, Norman Trapman, Karel Goudsblom, Erik Jan Kwakkel, Arnout Visser, Carola Zee, Bas van Beek, Paul Odekerken, Ernst Coppejans en Jan Wolleswinkel. De collectie bestaat uit herkenbare ontwerpen die allemaal een eigen, unieke handtekening hebben. Wat de producten bindt is de filosofie van pols potten: ‘doe maar een beetje gek’. Hierdoor zijn de ontwerpen van label pols potten een waar statement in je huis.

Felgekleurde pols potten bijzettafel

Het merk pols potten schrikt niet terug voor een flinke dosis kleur. En dan in het bijzonder lekker felle, primaire kleuren. Rood, blauw, en geel: zoek je een bijzondere tafel voor in je woonkamer of slaapkamer? Dan is een pols potten bijzettafel dé ideale kandidaat. Neem bijvoorbeeld de Tam Tam bijzettafel die de vorm heeft van een exotische trommel. Deze pols potten bijzettafel is verkrijgbaar in vijf heldere kleuren: betongrijs, rood, wit, geel en zwart. Dankzij het sterke polyester zijn de bijzettafels ook geschikt als krukje. Een stevige en vrolijke toevoeging dus voor elke ruimte in je huis.

Sterke lijnen

De pols potten bijzettafel Zig Zag kruk gelakt is opgebouwd uit twee zandlopers die op elkaar gestapeld zijn. Of zijn het toch drie ronde plateaus van verschillend formaat die met elkaar verbonden zijn? Hoe je deze pols potten bijzettafel ook ziet, één ding is zeker: het is een krachtig ontwerp. Niet alleen de lijnen zijn sterk, ook de kruk zelf is heel stevig zodat je er met een gerust hart op kunt plaatsnemen. Dankzij de bijzondere vormgeving en de verschillende kleurmogelijkheden is deze pols potten bijzettafel perfect voor wie houdt van vrolijk en multifunctioneel design. Waar zet jij deze Zig Zag neer?

pols potten bijzettafel bij Flinders

Flinders is officieel dealer van pols potten bijzettafels. Dat betekent dat wij elke pols potten bijzettafel kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van de pols potten bijzettafel serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je pols potten bijzettafel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.