Over pols potten

In 1986 begon Erik Pol met het importeren van verschillende potten uit Spanje wat in Nederland meteen een groot succes bleek te zijn. pols potten was geboren. En nu is het merk niet meer weg te denken uit de designwereld. En wij snappen heel goed waarom. pols potten heeft de perfecte combinatie gevonden tussen Dutch design en ‘doe maar een beetje gek’. Het minimalistische en innovatieve aspect dat Nederlands design kenmerkt zie je prachtig terug in de verschillende collecties. Maar dan wél met een knipoog. De producten zijn stuk voor stuk eyecatchers en geliefd over de hele wereld. Daarnaast werkt pols potten samen met vakmannen en designers over de hele wereld. Dit mondiale karakter geeft de producten van pols potten een authentieke uitstraling. Daarnaast zijn alle designs van pols potten van hoge kwaliteit én worden ze op een maatschappelijk verantwoorde en duurzame manier geproduceerd. De pols potten Oily vaas en pols potten Oily kandelaar zijn daar een goed voorbeeld van. We like!

Oily: een schitterende regenboog vaas van pols potten

Iedere pols potten Oily vaas is schitterend, letterlijk én figuurlijk. De kleurvolle olieachtige afwerking geeft deze vazen vanuit iedere hoek een andere uitstraling. Zo blijft het holografische effect je elke keer weer verassen. Hoewel menig designliefhebber misschien overweldigd raakt van de boost aan kleur, is deze regenboog vaas gemakkelijk te combineren. In een hedendaags interieur werken ze perfect als futuristische eyecatcher en in een klassieke woonstijl creëren ze juist een eigenwijze twist. Nog niet helemaal overtuigd of wil je slechts een kleine dosis holografische schoonheid in huis halen? Kijk dan eens naar de Oily Folds vaas S. Deze blikvanger is een goed startpunt voor de beginnende kosmosliefhebbers. Wel opgelet: voor je het weet staat je hele huis vol met de pols potten Oily Folds serie!

Glamoureus Oily bijzettafels van pols potten

Een ding is zeker, de Oily bijzettafels van pols potten geven jouw interieur dat echte wow-effect. Bij Flinders vind je ze in allerlei soorten en maten. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Oily Busk bijzettafel van pols potten die is ontworpen door de gerenommeerde designer Roderick Vos. Deze futuristische eyecatcher lijkt net uit het Star Trek schip te komen en vliegt zo jouw woonkamer binnen. Ook de stoere Oily Spikes bijzettafel steelt meteen de show en is uitgevoerd met veel spikes. Of wat dacht je van een pols potten Oily kandelaar, bloempot of tafellamp? Met alle producten uit de pols potten Oily collectie tover je bijvoorbeeld je woonkamer gegarandeerd om tot een stijlvolle disco. Voor welk exemplaar ga jij?

pols potten Oily bij Flinders

Flinders is officieel dealer van pols potten. Dat betekent dat wij alle producten uit de pols potten Oily collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.