pols potten glazen

De gekleurde drinkglazen van pols potten zijn een sieraad voor in je interieur. Dankzij de kenmerkende kleuren van pols potten zijn de drinkglazen, bekers, wijnglazen en champagneglazen een blikvanger, waar je ze ook neerzet. De pols potten blossom glazen 6 stuks zijn voorzien van een sierlijk gezandstraald bloemenpatroon. De zes kleurrijke glazen uit de set vormen samen een mooi en fleurig boeket. Dat resulteert in een bonte verzameling afwisselende bekers, die elke gedekte tafel flink opfleuren. Deze meerkleurige pols potten bekers zijn geschikt voor in de vaatwasser, dus je hoeft je fraai gekleurde drinkglazen niet per stuk af te wassen. Dat is nog eens mooi en gemakkelijk te onderhouden. Voor welke vrolijk gekleurde glazen ga jij?

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-21 van 21 producten Sorteren op 1-21 van 21 producten Terug naar boven

pols potten design

Doe maar een beetje gek’, dat is het motto van designmerk pols potten dat in 1986 is opgericht. In eerste instantie begon het label als importeur van terracotta plantenpotten, maar in de loop der jaren werd pols potten een label met steeds meer eigen designs. De vele ontwerpers die samenwerken met pols potten, namen als Wieki Somers, Norman Trapman, Karel Goudsblom, Erik Jan Kwakkel, Arnout Visser, Carola Zee, Bas van Beek, Paul Odekerken, Ernst Coppejans en Jan Wolleswinkel, nemen het doe-maar-gek-motto ter harte. Het resultaat is een brede en originele collectie designproducten, die allemaal een eigen handtekening hebben. En dat zie je goed terug bij de gekleurde glazen van pols potten. Of je nou op zoek bent naar pols potten bekers, pols potten wijnglazen of pols potten champagneglazen.

Feest met de pols potten wijnglazen en pols potten champagneglazen

Bij een feestje horen vaak flessen, maar in dit geval zijn de drinkglazen van pols potten glas zelf het feestje. De gekleurde drinkglazen zijn namelijk zo vrolijk van kleur en vorm: daar raak je meteen van in een feeststemming. De pols potten champagneglazen Cuttings set van 6 en pols potten wijnglazen Cuttings set van 6 komen in verschillende kleuren en motieven, waardoor iedere feestganger een uniek glas in zijn hand krijgt. Vul dit pols potten glas met lekkere drankjes, of zet het neer als woonaccessoire, en geniet van dit prachtige glaswerk. Oud en nieuw, een verjaardag of gewoon een uitbundige zondagavond; de Cuttings champagneglazen en Cuttings wijnglazen gekleurd stelen de show!

pols potten glazen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van pols potten glazen. Dat betekent dat wij alle pols potten glazen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de pols potten glazen collectie en staat dit niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je pols potten glas, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.