Naar boven

pols potten design

‘Doe maar een beetje gek’, dat is het motto van designmerk pols potten dat in 1986 is opgericht. In eerste instantie begon het label als importeur van terracotta plantenpotten, maar in de loop der jaren werd pols potten een label met steeds meer eigen designs. De vele ontwerpers die samenwerken met pols potten, namen als Wieki Somers, Norman Trapman, Karel Goudsblom, Erik Jan Kwakkel, Arnout Visser, Carola Zee, Bas van Beek, Paul Odekerken, Ernst Coppejans en Jan Wolleswinkel, nemen het doe-maar-gek-motto ter harte. Het resultaat is een brede en originele collectie designproducten, die allemaal een eigen handtekening hebben. De ontwerpen uit het assortiment zijn hierdoor een echte blikvanger in je interieur.

Feest van flessen

Bij een feestje horen vaak flessen, maar in dit geval zijn de flessen van pols potten glas zélf het feestje. Ze zijn namelijk zo vrolijk van kleur en vorm: daar raak je meteen van in een feeststemming. De Bubbles & bottles glas 4 stuks bestaat uit twee flessen met een hoogte van 33 centimeter en een diameter van 18 centimeter, en uit twee flessen met een hoogte van 44 centimeter en een diameter van 13 centimeter. De ronde glazen dop heeft een diameter van 9 centimeter en een hoogte van 12 centimeter. Vul dit pols potten glas met lekkere drankjes, of zet het neer als woonaccessoire, en geniet van dit prachtige glaswerk.

pols potten glas bij Flinders

Flinders is officieel dealer van pols potten glas. Dat betekent dat wij elke pols potten glas kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de pols potten glas collectie en staat dit niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je pols potten glas, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.