Naar boven

Uniek designlabel pols potten

Een uniek designlabel is het Nederlandse merk pols potten. Erik Pol, de oprichter van pols potten, begon in 1986 met het importeren van terracottapotten uit Spanje. Niet alleen hij, maar ook zijn kopers waren verzot op deze prachtige potten. De kopers namen alleen maar toe waardoor de potten een belangrijk begrip werden en Erik er niet meer onderuit kon om zijn eigen merk op te zetten. De collectie bestaat hedendaags uit meubels, verlichting en accessoires. De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn stijlvol en tijdloos. Het voordeel is dat Nederland sterke wortels heeft als het gaat om design. Dit verklaart ook het wereldwijde succes van dit merk. pols potten werkt veel samen met Nederlandse ontwerpers en maakt gebruik van vakmanschap van ambachtslieden over de hele wereld. Dit vormt de basis voor dit geslaagde merk.

Haal het buitenleven naar binnen met de kandelaars van pols potten

Bij Flinders vind je een ruim aanbod aan kandelaars uit de collectie van pols potten. Het bijzondere aan de kandelaar is dat ze geïnspireerd zijn op het buitenleven. De pols potten Twiggy Squirrels kandelaar is een kandelaar met takken. De knokige twiggy’s fungeren in de eerste plaats als kaarsenhouders, maar zijn ook de thuisbasis van enkele schattige eekhoorntjes. De enige boom die wél tegen vuur kan en een paar knagende vriendjes houden je gezelschap. De pols potten Bouquet kandelaar staat in bloei en prachtig op jouw dinertafel. De in brons gegoten bloem blijft altijd op haar best. Met een knipoog naar de tijd dat pasgetrouwde vrouwen op deze manier hun bruidsboeket vereeuwigden, staat deze kandelaar mooi in zijn eentje maar ook samen met de andere kandelaars uit deze serie.

pols potten kandelaars bij Flinders

Flinders is officieel dealer van pols potten. Dat betekent dat wij alle pols potten kandelaars kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.