Naar boven

pols potten: Uniek Nederlands Design

pols potten houdt van de traditionele designstijl. De producten en ontwerpen probeert men herkenbaar te maken voor het Nederlandse publiek. In combinatie met de 'doe maar een beetje gek’-gedachte creëert pols potten een uniek concept dat wereldwijd successen boekt. Van Buenos Aires tot Tokyo gaan haar producten als zoete broodjes over de toonbank. Kernwaarde van het merk ligt in het unieke van de producten. Een eigenschap die pols potten kenmerkt. pols potten streeft naar innovatie, helderheid en verwerkt graag humor en ironie in haar producten. Bekende ontwerpen van pols potten zijn de Wire salontafel, Wheat Straw Sphere Vaas, TamTam bijzettafel en de Rack Deer-Park. Tip: bekijk ook eens onze pols potten Outlet!

Rocking world: pols potten tafellamp

Ken jij de pols potten Rocking tafellamp al? Deze lamp kan schommelen, maar ook compleet stil staan. Zie je het al voor je? Het is heel simpel, want de keuze is aan jou. Wij kunnen ons in elk geval voorstellen dat wanneer je hem als leeslamp gaat gebruiken, je liever hebt dat hij stil staat. Hij heeft een messing lampenkap en een ijzeren voet. Hij is klein van formaat, maar hoe dan ook groot genoeg om jou dat beetje licht te geven wat je nodig hebt. Deze pols potten tafellamp heeft namelijk een breedte van 20 centimeter, een diepte van 36 centimeter en een hoogte van 34 centimeter. Heb jij al een mooi plekje in gedachte? Je kunt hem in elk geval in twee kleuren bestellen: wit en zwart.

pols potten tafellamp bij Flinders

Flinders is officieel dealer van pols potten. Dat betekent dat wij elke pols potten tafellamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke tafellamp van pols potten en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je pols potten tafellamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.