Naar boven

Over pols potten

Het verhaal van pols potten begint wanneer Erik Pol in 1986 potten importeert uit Spanje die meteen aanslaan bij de Nederlandse designliefhebber. Ondertussen is het Nederlandse bedrijf uitgegroeid tot een waar designmerk dat toonaangevend(e) accessoires, meubels, verlichting en tafelgoed creëert. pols potten behoudt de Nederlandse designstijl, maar dan wel met een eigenzinnige en persoonlijke interpretatie. Dit ‘doe-maar-een-beetje-gek’ concept is wereldwijd bekend én zeer populair. Wellicht omdat pols potten gebruikmaakt van vakmanschap uit alle hoeken van de wereld? We weten het nooit helemaal zeker. Wat wél zeker is, is dat de producten van pols potten een authentieke uitstraling hebben, van hoge kwaliteit zijn en op verantwoordelijke manier worden geproduceerd. Zo streeft het designlabel elke dag weer naar innovatieve producten met een kleine knipoog.

Modieuze Marble Look pilaren van pols potten             

Met de decoratieve pilaren van pols potten kun je een prachtige bos bloemen, een mooie vaas of een bijzonder kunstwerk in het zonnetje zetten. Hoewel pilaren een ouderwets imago hebben gezien ze uit de Romeinse tijd komen, bewijzen ze bij pols potten dat dat helemaal niet zo is. Deze pilaren zijn stijlvol en geven iedere ruimte meer diepte en beweging. Zo is de Pillar Marble pilaar van pols potten verkrijgbaar in verschillende maten zodat je in je interieur meerdere lagen kunt aanbrengen. Op deze manier lijkt de kamer groter en heb je genoeg ruimte om verschillende decoratieve items te presenteren. Daarnaast geeft de marmeren look iedere ruimte een luxueuze uitstraling. De Marble Look pilaren van pols potten zijn verkrijgbaar in verschillende maten én kleuren zodat je er mooi mee kunt combineren. Welke kies jij uit?

In het oog springende Marble Look tafels van pols potten

De marmeren bijzettafeltjes uit de Marble Look collectie van pols potten zijn werkelijk stuk voor stuk pareltjes. Of je nu voor een uiterst chique bijzettafel gaat of juist een abstracte tafel uitkiest, pols potten heeft je gedekt. Zo hebben we bij Flinders bijvoorbeeld ook de prachtige Disc Marble Look salontafel. Deze salontafel steelt gegarandeerd de show. Maar pols potten heeft nog veel meer Marble Look salontafels in verschillende bijzondere vormen. Bijvoorbeeld de ovale variant die werkelijk in iedere woonstijl tot zijn recht komt. Marmer is namelijk mooi te combineren met andere stijlen en materialen zoals hout en staal. Met andere woorden: geen reden meer om niét voor een Marble Look tafel van pols potten te gaan.

pols potten Marble Look bij Flinders

Flinders is officieel dealer van pols potten. Dat betekent dat wij alle producten uit de pols potten Marble Look collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.