Flos Wan

De Flos Wan serie is een unieke collectie lampen van het Italiaanse design label Flos. De Wan lampen hebben allemaal de perfecte lichtwerking die je kunt verwachten van een echte Flos lamp. De Wan is er in hanglamp en wand/plafondlamp. De lampenkap zelf is gemaakt van aluminium en beschikbaar in de kleuren zwart, wit, groen en gepolijst aluminium. De Wan serie kenmerkt zich door minimalisme in de puurste vorm en juist dat maakt de lampen zo aantrekkelijk. En ook niet onbelangrijk: ze zeer betaalbaar. Met een Flos Wan lamp haal je oprecht iets bijzonders in huis!

Sorteren op
Toon als:

1-5 van 5 producten

Flinders is dé Flos Wan dealer van Nederland

Flinders is officieel dealer van de Flos Wan familie. We kunnen alle design lampen leveren. Ben je op zoek naar een specifieke lamp van Flos of heb je een meer technische vraag? Bel dan onze klantenservice 020 – 30 30 630 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op.

Bij Flinders vind je geen namaak. Wij bestellen rechtstreeks bij de producent. Bestel je Flos verlichting bij Flinders veilig en vertrouwd online. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel waarborg. Wij verzenden gratis in Nederland.

Naar boven