De vorm en functie van Flos

Flos is een Italiaans familiebedrijf dat al in 1962 is opgericht. Het is een van de grote en constante spelers in de wereld van verlichting. Sinds dag één zorgt het merk ervoor dat ze fantasie altijd combineren met strategie. In 1972 waren ze onderdeel van een belangrijke tentoonstelling in het MoMA in New York. Zo werden ze wereldwijd bekend en groeide zowel de populariteit als het bedrijf zelf. Het ontwerpproces is altijd een spel tussen vorm en functie. Een spel waar Flos meester in is. Elk ontwerp is een aanwinst voor je huis. Zo ook de lampen uit de Wan collectie. Deze simplistische lampen met een sterk uitgesproken karakter brengen sfeer en klasse in je huis. Wie wil dat nou niet!

Het moderne uiterlijk van Flos Wan lampen

De Wan serie kenmerkt zich door minimalisme in de meest pure vorm en juist dat maakt de lampen zo aantrekkelijk. Ze zijn ontworpen door Johanna Grawunder, een Amerikaanse architect die heel veel met verlichting werkt. Ze heeft een minimalistische moderne stijl waar vorm de hoofdrol speelt. Dat is ook zeker terug te zien bij de Wan collectie. De simpele vorm schittert in een modern technisch jasje gemaakt van glanzend aluminium. Deze serie bevat diverse modellen zoals de Wan S hanglamp en de Wan C/W plafondlamp. De verschillende modellen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren dus neem vooral een kijkje om te zien welke jouw favoriet is.

Flos Wan bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Flos. Dat betekent dat wij alle Flos Wan lampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.