Flos

Flos is een echt Italiaans familiebedrijf. Het designmerk werd in 1962 opgericht om een collectie designlampen met een uniek ontwerp te produceren. Naast enkele hippe exemplaren kent de collectie van Flos talloze designklassiekers. De modellen variëren van plafondlampen en vloerlampen tot tafellampen en wandlampen. Ook zijn de Flos kroonluchters wereldwijd beroemd vanwege de originele vormgeving, de unieke details en het extravagante formaat. Flos vernieuwt zijn materialen en technologieën continu, waardoor het designlabel altijd weet te verrassen met zijn ontwerpen. Bovendien hebben diverse topontwerpers van over de hele wereld hun naam verbonden aan dit Italiaanse merk; de Nederlander Marcel Wanders, Achille Castiglioni, Jasper Morrison, Philippe Starck en Paolo Rizzatto. Flos is zowel sterk in decoratieve verlichting voor in huis als in projectverlichting. De mogelijkheden zijn echt eindeloos.

De Flos Bon Jour zegt je graag gedag    

Na een dagje hard werken kom je thuis, maar er is niemand? De Flos Bon Jour tafellamp LED koper zegt je in elk geval gedag. Zo wordt jouw avond mooi ingeluid. Ga je voor een subtiele transparante lampenkap of juist voor een opvallende kleurrijke variant? De keuze is geheel aan jou! Om de keuze nog wat moeilijker voor je te maken, kun je ook kiezen uit drie andere onderstellen. De Bon Jour tafellamp LED wit, de Bon Jour tafellamp LED chroom en de Bon Jour tafellamp LED satijn maken deze collectie compleet. Het maakt niet uit voor welke lamp je kiest, want hij past goed in je woonkamer, slaapkamer of werkkamer. Heb jij al een mooi plekje in gedachte voor een van deze prachtexemplaren?

Flos Bon Jour bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Flos. Dat betekent dat wij alle producten uit de Flos Bon Jour collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.