Sorteren op

1-36 van 53 producten

Flos is altijd vernieuwend

Flos is opgericht in 1962 en verrast ons sindsdien al jaren met nieuwe innovatieve ontwerpen. Dit komt voort uit hun oorspronkelijke missie: objecten ontwerpen die licht geven. De lampen van Flos zijn dus meer dan enkel een lamp. Het zijn waardvolle objecten die een echte toevoeging zijn voor je interieur. Het merk probeert design en technologie samen te laten smelten om zo het best mogelijke resultaat te behalen. Met de komst van LED is er niet enkel een elektriciteitsrevolutie gestart, maar ook het ontwerpproces kent sindsdien nieuwe mogelijkheden en grenzen. Dit is een pad dat Flos, samen met verschillende internationale ontwerpers, met veel plezier en liefde aan het onderzoeken en verkennen is. Met verschillende prachtstukken als resultaat.

Flos valt op met haar vloerlampen

Flos zou Flos niet zijn wanneer de collectie niet uit meerdere uitgesproken ontwerpen zou bestaan. Zo geldt dat ook voor de vloerlampen. Neem bijvoorbeeld de Arco vloerlamp LED. Dit is een echte eyecatcher in je huis. De grote boog brengt licht waar jij dat het liefst hebt. De voet is gemaakt van een stuk marmer en zorgt ervoor dat de lamp altijd perfect in balans blijft. De Sawaru vloerlamp LED is kleiner van stuk, maar zeker niet minder uitgesproken. De twee cilinders steunen op elkaar om zo hun gezamenlijke functie te kunnen voltooien: via de muur je ruimte verlichten. De lamp kan in drie verschillende standen worden gezet wat de lamp heel flexibel maakt. Waar kan jij deze bijzondere spotlight nog gebruiken?

Flos vloerlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Flos. Dat betekent dat wij alle Flos vloerlampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Flos
Filters
Productsoort
Vloerlamp Booglamp
Kleur
Ontwerper
Hoogte verstelbaar
Geschikt voor
Bediening
Fitting
Op voorraad
Lichtrichting
Snoerlengte
Woonstijl
Lichtbron meegeleverd
Dimbaar
Waterdichtheid
Kleurtemperatuur
Wattage
Prijs