Flos Skygarden

De Flos Skygarden serie is een unieke reeks lampen van het gerenommeerde Italiaanse designlabel Flos. Deze prachtige collectie lampen is ontworpen door Marcel Wanders en is exclusief verkrijgbaar als hanglamp in meerdere formaten waaronder de imposante Skygarden 2 hanglamp van Flos. Met een diameter van 90 centimeter en een hoogte van 45 centimeter is dit de grootste uit de serie. De lampenkap is te herkennen aan de contrasten. De binnenkant is namelijk vervaardigd uit gips en de buitenkant uit kunststof. Bovendien is de binnenkant van elke Skygarden lamp voorzien van een patroon met bloemenreliëf wat zorgt voor een subtiel en karakteristiek uiterlijk. Dit maakt elke Skygarden lamp van Flos een waar meesterwerk waarmee je gegarandeerd iets bijzonders in huis haalt.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Flos met innovatieve designverlichting

Flos, als vooraanstaand Italiaans familiebedrijf dat zijn deuren opende in 1962, staat aan de spits van innovatieve designverlichting. Deze grote naam is een synoniem geworden voor een scala aan verrassende en diverse collecties met zowel eigentijdse ontwerpen als tijdloze klassiekers. Neem bijvoorbeeld de Parentesi en Taccia lampen. Hierdoor biedt Flos de ideale verlichtingsoplossing voor elke ruimte binnen en buiten. Flos onderscheidt zich niet alleen in decoratieve verlichting maar heeft ook haar stempel gedrukt op projectverlichting door de nieuwste technologieën als LED en Fluor naadloos te integreren. Laat je leiden door deskundig advies en ontdek de grenzeloze mogelijkheden die de verlichting van Flos te bieden heeft.

Marcel Wanders en de Skygarden lamp

Marcel Wanders is de befaamde Nederlandse ontwerper en mede-eigenaar van designlabel Moooi en heeft met verve de Skygarden 1 hanglamp voor Flos ontworpen. Zijn kenmerkende stijl, die ook wel eens bekritiseerd wordt, is gebaseerd op overdrijving en uitvergroting. Niets is dus te gek. De Flos Skygarden serie belichaamt op treffende wijze zijn creatieve visie waarbij Wanders' vermogen om grenzen te verleggen en tijdloze, prachtige ontwerpen te creëren duidelijk naar voren komt. Hoewel zijn esthetiek soms wordt betwist, spreekt het succes van de Skygarden serie voor zich. Het is het bewijs van Wanders' vermogen om verlichting te transformeren tot een kunstvorm die verschillende trends doorstaat. Ontdek de Skygarden serie van Flos en geniet van de manier waarop Marcel Wanders verlichting opnieuw heeft weten te definiëren. Je kunt ook voor klein(er) maar fijn gaan met de Skygarden hanglamp small.

Flos Skygarden bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Flos. Dat betekent dat wij elke lamp uit de Flos Skygarden serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke lamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Naast de Skygarden collectie heeft Flos ook prachtige lampen in de Smithfield, Ktribe en Kelvin collectie.