Flos Flauta

De Flauta lampen van Flos benaderen licht op een geheel nieuwe manier. Deze designlampen geven namelijk zowel vanuit de bovenkant als vanuit de onderkant licht. Maar daar stopt het niet, want het ronde plaatje onderaan de cilinder maakt deze collectie nog unieker. Waarom? De cilinder geeft een andere richting aan het licht en zorgt er ook voor dat het licht weerkaatst. En dan hebben we het nu nog niet eens gehad over het schitterende design van de lamp. De collectie typeert zich door alleen maar wandlampen die er simplistisch en elegant uitzien en ondertussen je tuin, balkon of (dak)terras complimenteren. De vorm van de Flauta wandlamp van Flos is geïnspireerd op de pure vormen van orgels en fluiten. Door de verschillende maten en kleuren biedt deze collectie werkelijk voor ieder wat wils.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

Flos Flauta lampen van Patricia Urquiola

De Spaanse ontwerper Patricia Urquiola heeft architectuur gestudeerd in Madrid en is vervolgens verder gaan studeren in Milaan. Ze richtte haar studio URQUIOLA op met haar partner Alberto Zontone. En een ding is zeker: Patricia is goed in wat ze doet. Ze heeft dus ook niet voor niets al verschillende awards in de wacht gesleept. De awards zijn aan haar overhandigd door zowel de Spaanse overheid als de Spaanse koning Juan Carlos 1 die haar zelfs de ontwerper van de eeuw noemde. We kunnen dus wel concluderen dat Patricia Urquiola het allemaal kan en dat wordt ook erkend door Flinders. Zij heeft de veelzijdige, strakke en moderne Flauta designlampen van Flos ontworpen.

Mix en match Flauta lampen van Flos

De collectie Flauta lampen van Flos kent verschillende vormen en kleuren die je prachtig met elkaar kunt combineren. Begrijp ons niet verkeerd, want de lamp is individueel ook prachtig en is dan ook een echte eyecatcher. Als je de lampen combineert, creëer je een oase aan magisch licht. Hang bijvoorbeeld de Flauta h225 Riga wandlamp LED outdoor in drievoud naast elkaar. De muur verlicht je op deze manier prachtig. Bovendien creëer je eenheid door de dezelfde lamp op te hangen. Je kunt ook mixen en matchen. Kies bijvoorbeeld voor twee keer de Flauta h500 Spiga wandlamp LED in combinatie met een keer de Flauta h225 Riga wandlamp LED outdoor. Je speelt met licht door ze om en om op te hangen.

Flos Flauta bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Flos. Dat betekent dat wij alle Flauta lampen van Flos kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.