Flos hanglampen

Een Flos hanglamp blijft niet lang onopgemerkt in de rest van de wereld. Deze prachtige lampen van Italiaanse afkomst zijn immers niet te missen dankzij hun extravagante voorkomen. Zo is de Flos hanglamp naar het ontwerp van Marcel Wanders, de Skygarden hanglamp, wereldberoemd geworden. Ook de Parentesi hanglamp en de Smithfield hanglamp vind je terug in alle uithoeken van de aardbol. Iedere Flos hanglamp wordt gekenmerkt door een uniek ontwerp en is van bijzonder hoge kwaliteit. Wat dacht je van de Tatou hanglamp van Patricia Urquiola en de Aim hanglamp van de gebroeders Boudoullec? Met het uitgebreide assortiment van de Italiaanse verlichtingsproducent zal je zeker slagen tijdens je zoektocht naar de perfecte Flos hanglamp.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 83 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 83 producten Terug naar boven

Flos verlichting

Flos is een echt Italiaans familiebedrijf. Het designmerk werd in 1962 opgericht om een reeks specifieke lampen met een uniek ontwerp te produceren. Naast enkele hippe exemplaren kent de collectie van Flos talloze designklassiekers. De modellen variëren van plafondlampen en vloerlampen tot tafellampen en wandlampen. Ook zijn Flos hanglampen wereldwijd beroemd vanwege de originele vormgeving, unieke details en extravagant formaat. Flos vernieuwt zijn materialen en technologieën continu, waardoor het designlabel altijd weet te verrassen met zijn ontwerpen. Bovendien hebben diverse topontwerpers van over de hele wereld hun naam verbonden aan dit Italiaanse merk, waaronder ook de Nederlandse Marcel Wanders. Hij ontwierp onder andere de Can Can hanglamp en Zeppelin hanglamp.

Flos hanglamp van Philippe Starck

Naast de Nederlandse Marcel Wanders, hebben diverse andere topontwerpers zich aan Flos verbonden. Zo ook Philippe Starck, de beroemde Franse ontwerper van interieurs en gebruiksvoorwerpen. Voor Flos bedacht hij de geweldige KTribe-serie. De Flos hanglamp uit deze productfamilie heeft dezelfde bijzondere lampenkap als zijn staande broertjes en zusjes. De lampenkap heeft een origineel model dat gebaseerd is op het verleden, maar gehuld in moderne materialen. Deze Flos hanglamp is zo succesvol dankzij de prettige sfeer die hij in huis weet te creëren. De lamp is verkrijgbaar in koper, zilver, transparant, brons en is in sommige varianten ook in een ecologische versie. Kortom: een Flos hanglamp is een waar pronkstuk om in huis te hebben.

Zoveel varianten van de Flos hanglamp

Een Flos hanglamp van een, wellicht minder bekende, andere ontwerpers is minstens zo’n aanwinst voor je interieur. De String Lights Cone hanglamp, bijvoorbeeld, is een plaatje om te zien. En het meest bijzondere aan deze Flos hanglamp zie je juist niet: dankzij de lange kabels verwijder je het probleem van stopcontacten op vreemde punten. Daarnaast is de Flos OK hanglamp LED niet alleen heel oké om te zien, maar ook goed voor het milieu. Dankzij de LED technologie verbruikt deze Flos hanglamp maar weinig energie. Bovendien kun je de lichtbron alle kanten op draaien dankzij zijn flexibele karakter. Dat is toch precies wat je zoekt in een Flos hanglamp?

Flos hanglamp bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Flos. Dat betekent dat wij elke Flos hanglamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Flos hanglamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Flos hanglamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Naast hanglampen heeft Flos prachtige vloerlampen, tafellampen en wandlampen.