Flos Coordinates

Wauw, wat een bijzondere lampen: de Flos Coordinates collectie bestaat uit diverse lichtgevende buizen die over elkaar gekruist zijn. De collectie werd ontworpen door Michael Anastassiades en heeft een futuristische look. Hang een Coordinates lamp op en je transformeert binnen no-time iedere ruimte naar een plek in de toekomst. De collectie bestaat uit verschillende soorten lampen die je eigenlijk ook met gemak kunstwerken zou kunnen noemen. Een ding is zeker: wat je ook aan de muur hebt hangen, met zo’n prachtig stelsel als die van de Coordinates aan het plafond, heeft iedereen alleen nog maar oog voor je nieuwe lamp van Flos. En dat is wat ons betreft meer dan terecht! Naar welke Coordinates lamp van Flos gaat je voorkeur uit?

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-8 van 8 producten Sorteren op 1-8 van 8 producten Terug naar boven

Flos Coordinates: een bijzonder design

Even over het prachtige design van de lampen uit de Coordinates collectie van Flos. We zouden er uren over kunnen praten… De Coordinates lampen zijn opgebouwd uit diverse champagnekleurige buizen die aan één kant licht geven. Deze dunne lichtgevende buizen zijn op allerlei manieren over elkaar heen gekruist. Op deze manier vormen ze een indrukwekkend raster. Zo’n patroon aan het plafond trekt hoe dan ook alle aandacht naar zich toe. De lampen uit deze serie zijn speels, modern en chique in één. Hoe vaak komt die combinatie nou voor in een lamp? Inderdaad, zelden. Hang een Coordinates lamp van Flos op en je huis is meteen een schitterende eyecatcher rijker.

Verschillende soorten Flos Coordinates lampen

De lampen uit de Coordinates serie lijken misschien alleen weggelegd voor de mensen die houden van een druk en uitgesproken interieur, maar niets is minder waar. Ten eerste zijn er vele verschillende uitvoeringen van de lampen. Van heel groot en opvallend zoals de Coordinates C2 long plafondlamp tot een wat kleinere en meer bescheiden hanglamp als de Coordinates S1 hanglamp. Voor ieder is er wel wat wils. Daarnaast zijn er ook andere varianten die een stuk meer minimalistisch zijn zoals de Coordinates F vloerlamp die uit een enkele lichtgevende buis bestaat. Minder poespas, maar zeker niet minder mooi. Weet jij al welke Coordinates lamp van Flos er straks in jouw huis te bewonderen is? Wij kunnen bijna niet kiezen!

Flos Coordinates bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Flos. Dat betekent dat wij elke lamp uit de Flos Coordinates collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.