Flos In Vitro

Speciaal voor buiten werd de prachtige In Vitro collectie van Flos ontworpen. De serie bestaat uit hanglampen, wandlampen, sokkellampen en meer. Het ontwerp komt van niemand minder dan de wereldwijd bekende Philippe Starck. En die jarenlange ervaring en expertise zie je duidelijk terug in de In Vitro collectie. De lampen uit deze serie toveren je tuin om tot een magische wereld waarin verlichting centraal staat. Alle lampen maken gebruik van een speciale techniek binnen de ledtechnologie genaamd ‘edge lighting’. Deze vernieuwende techniek zorgt ervoor dat het licht, dat de verschillende lampen uitstralen, heel mooi gelijkmatig wordt verdeeld. Dit levert een adembenemend mooi aanzicht op waar je uren naar kunt kijken. Heb jij al een mooie In Vitro lamp van Flos gezien?

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-7 van 7 producten Sorteren op 1-7 van 7 producten Terug naar boven

In Vitro van Flos: een creatie van Philippe Starck

Philippe Starck, de ontwerper van deze serie, kwam op het miraculeuze idee om verlichting zoals het al jaren bestaat eens onder de loep te nemen. Altijd wordt de lichtbron omhuld door een glazen bol, maar bij de In Vitro serie gaat dit net even anders. Bij de In Vitro lampen van Flos is er enkel een glazen omhulsel te zien waarbinnen het licht vrij spel heeft. Er is dus geen lichtbron zichtbaar, maar puur en alleen het licht zelf. Prachtig! Hierdoor ontstaat er een ongedwongen lichtval die prachtig gelijkmatig wordt verdeeld over jouw tuin. Want inderdaad, de In Vitro lampen van Flos zijn gemaakt van aluminium en metaal en dus uitermate geschikt voor buitengebruik.

Glazen constructie van Flos In Vitro lampen

Naast de vernieuwende technologie die in de In Vitro serie van Flos terugkomt, blinkt de serie ook uit in design. Dat is uiteraard ook het werk van Philippe Starck. Een van de meest in het oog springende eigenschappen van de In Vitro serie is het gebruik van glas. Hierdoor krijgen de lampen niet alleen een luchtige uitstraling, maar het maakt ze ook eleganter. De langwerpige vorm van het glazen omhulsel draagt bovendien bij aan de manier van verlichten. Het licht uit een In Vitro lamp van Flos lijkt haast vanuit het niets te ontstaan. Voor welke lamp ga jij? De collectie bestaat uit verschillende modellen zoals de In Vitro wandlamp LED outdoor, de In Vitro 3 sokkellamp LED outdoor en de prachtige In Vitro hanglamp LED outdoor.

Flos In Vitro bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Flos. Dat betekent dat wij elke lamp uit de Flos In Vitro collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice of neem contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.