Flos Arrangements

Het ontwerp van de Flos Arrangements komt voort vanuit de fascinatie van ontwerper Michael Anastassiades voor verlichting en sieraden. Net als de verfraaiing van het menselijk lichaam door sieraden, is licht in zijn ogen een sieraad voor de ruimte. Hij weet het karakter van zoiets kleins als een oorbel of een ketting te transformeren tot een ruimtelijk object, zonder de delicate schoonheid te verliezen. De geometrische lampen zijn modulair te gebruiken waardoor ze in meerdere composities te combineren zijn. Ze worden zo op zichzelf staande kroonluchters. Elk element is makkelijk aan elkaar te koppelen: perfect balancerend als onderdeel van een gloeiende ketting. Twee voorbeelden hiervan zijn de Flos Arrangements Compositie 5 hanglamp 50W en de Flos Arrangements Compositie 6 hanglamp 44W. Wil je zelf een Flos Arrangements lamp samenstellen? Dat kan! Klik dan op de knop 'Configureer nu!' welke te vinden is op de productpagina's.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-10 van 10 producten Sorteren op 1-10 van 10 producten Terug naar boven

Flos verlichting: Italiaanse topkwaliteit

Verschillende topontwerpers hebben zich verbonden aan het designlabel Flos. Deze ontwerpers Achille Castiglioni, Marcel Wanders, Jasper Morrison, Philippe Starck en Paolo Rizzatto zijn onder andere verantwoordelijk voor de verlichting van Flos. De lijst met ontwerpers is groot. En deze ontwerpers zorgen voor topstukken in de collectie. Zo ontwierp Marcel Wanders de populaire Skygarden familie. Andere klassiekers zijn de Arco vloerlamp, 265 wandlamp, Parentesi hanglamp, IC Lights serie, Glo-ball familie, Ray collectie en Wan lampen. Zeer betaalbaar is de Flos May Day tafellamp. Flos is zowel sterk in decoratieve verlichting voor in huis als in projectverlichting. De mogelijkheden zijn echt eindeloos en het is dan ook raadzaam je even goed te laten adviseren. Flos biedt verschillende oplossingen voor het verlichten van bijvoorbeeld een woonkamer met direct of indirect licht. Tevens is het label actief met nieuwe verlichtingsvormen als LED en fluorverlichting. Tip: bekijk ook eens onze Flos Outlet!

De modulaire Flos Arrangements lampen

Doordat de Flos Arrangements serie een modulair karakter heeft, is elke lamp anders. Je kunt iedere lamp vormen die jij wilt hebben. Het aluminium ontwerp heeft een zwarte, matte finish gekregen. De LED verlichting verschilt per combinatie in vermogen: hoe meer componenten, hoe hoger het wattage. Door de verschillende formaten van de modulaire systemen, verschillen de lampen in hoogte en breedte. De maten variëren tussen 65 centimeter en 400 centimeter hoog. De combinatie van geometrische lampen ligt tussen de 50 centimeter en 150 centimeter in lengte. Natuurlijk kunnen deze maten ook verschillen als je voor een andere vorm kiest. De lampenkamp en het snoer hebben bij alle modellen een lengte van 250 centimeter. En deze kunnen ingekort worden tot 15 centimeter.

Flos Arrangements bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Flos. Dat betekent dat wij alle producten uit de Flos Arrangements collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Flos. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van Flos veilig en vertrouwd online bestelt.