Flos

Flos is een echt Italiaans familiebedrijf. Het designmerk werd in 1962 opgericht om een collectie designlampen met een uniek ontwerp te produceren. Naast enkele hippe exemplaren kent de collectie van Flos talloze designklassiekers. De modellen variëren van plafondlampen en vloerlampen tot tafellampen en wandlampen. Ook zijn de Flos kroonluchters wereldwijd beroemd vanwege de originele vormgeving, de unieke details en het extravagante formaat. Flos vernieuwt zijn materialen en technologieën continu waardoor het designlabel altijd weet te verrassen met zijn ontwerpen. Bovendien hebben diverse topontwerpers van over de hele wereld hun naam verbonden aan dit Italiaanse merk; de Nederlander Marcel Wanders, Achille Castiglioni, Jasper Morrison, Philippe Starck en Paolo Rizzatto. Flos is zowel sterk in decoratieve verlichting voor in huis als in projectverlichting. De mogelijkheden zijn echt eindeloos.

Flos Taraxacum hanglampen: kunst of niet?

De lampen uit deze collectie hoeven niet aan te staan om te bewijzen hoe mooi ze zijn. Zelfs als ze uit staan, zijn ze een plaatje om naar te kijken. De Flos Taraxacum hanglamp 1 is daar een mooi voorbeeld van. Deze lamp heeft wat weg van een vallende komeet. De mystieke, organische uitstraling zorgt ervoor dat deze lamp vaak je aandacht op zal eisen. Geen probleem, toch? Door het ontwerp blijft het constant een feestje om naar deze lamp te kijken. Dat geldt net zo goed voor de Flos Taraxacum hanglamp 2. Deze lamp is een tikkeltje groter met een diameter van 87 centimeter en een hoogte van 64 centimeter. Het voordeel is dat deze lamp een snoerlengte heeft van 400 centimeter. Hierdoor hang je hem eenvoudig op de hoogte op die je wenst. 

Flos Taraxacum bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Flos. Dat betekent dat wij alle producten uit de Flos Taraxacum collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.