Naar boven

Actie: -15% op selectie lampen van Moooi

Je ontvangt nu 15% korting op veel lampen van Moooi. De actie geldt t/m 31 oktober. 

Sorteren op

1-2 van 2 producten

Moooi design

In 2001 zagen Marcel Wanders en Casper Vissers het licht. Zij richtten toentertijd het Nederlandse merk Moooi op. Een merk dat bekend staat om het innovatieve en baanbrekende karakter van de ontwerpen. Elk van deze producten vragen eigenlijk direct je aandacht. En dat is niet gek, want het zijn vaak net kunstobjecten. Kunstobjecten in de vorm van lampen, meubels en woonaccessoires. De designcollecties die zij keer op keer naar buiten brengen zijn gespreksonderwerp van de dag binnen de designwereld. Ze brengen ontwerpen op de markt die net even wat anders zijn. Het ontwerpersteam bestaat uit enkele topontwerpers waaronder Studio Job, Richard Hutten en Maarten Baas. Samen zorgen zij ervoor dat ze met ontwerpen komen die je keer op keer laten verrassen. De internationale bekendheid bleef niet lang uit. De showrooms in Amsterdam, Londen, Milaan en New York laten deze prachtcollecties zien.

Stoere Moooi Construction vloerlamp

De constructies van de lampen uit de Moooi Construction collectie staan als een huis. De Moooi Construction Lamp vloerlamp medium is het middelmaatje. Met een diameter van 67 centimeter en een hoogte van 139 centimeter past hij prima naast je bank. Handig om te weten: voor deze lamp heb je twee E27 lichtbronnen van maximaal 75 Watt nodig. Het mooie aan dit exemplaar is dat je het onderstel kunt verstellen. Kan deze lamp je niet groot genoeg zijn? Dan is de Moooi Construction Lamp vloerlamp large misschien wel iets voor jou. Deze lamp gaat maar liefst 178 centimeter de hoogte in. De binnenkant van de lampenkappen uit deze collectie is goudgekleurd. Een schitterend detail die je niet mag missen. Met de dimmer stel je zelf eenvoudig de lichtintensiteit in. Wil je meer vloerlampen zien? Ontdek ze allemaal.

Moooi Construction bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi. Dat betekent dat wij elk product uit de Moooi Construction serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.