Foscarini Havana

Deze Foscarini Havana serie draagt niet voor niets de naam van de Cubaanse hoofdstad. De lampen hebben namelijk de vorm van een sigaar, een van de bekendste exportproducten van het land. Maar waar we de sigaar vaak associëren met oudere mannen, whisky en donkere kamers ogen deze ontwerpen juist jong en fris en brengen ze helder licht. De perfecte keuze wanneer je lamp wel wat aandacht mag krijgen. De Havana vloerlamp met dimmer neemt met zijn slanke figuur niet veel ruimte in, maar is door zijn simplistische opvallende vorm wel echt aanwezig. Door de dimfunctie kan je makkelijk bepalen welke sfeer hij je ruimte geeft. Wat feller licht om in te werken of toch een beetje in de Caribische sferen komen en ontspannen bij een zachte warme gloed?

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-6 van 6 producten Sorteren op 1-6 van 6 producten Terug naar boven

Foscarini

Foscarini is opgericht in 1981 in Venetië en ontwerpt designlampen die absoluut niet alledaags zijn. Het doel van de producten is om te verleiden, te verassen en te inspireren. De lampen moeten de ruimte waarin ze staan of hangen transformeren. Het merk werkt samen met de beste ontwerpers van de wereld. Elke lamp is uniek en vertelt zijn eigen verhaal. Wat maakt dat de Foscarini lampen een eigen, sterke persoonlijkheid hebben. Zo ook deze Havana serie ontworpen door Jozeph Forakis. Het ontwerp is zelfs opgenomen in de vaste collectie van het MoMa in New York. Eigenlijk haal je dus met een van deze lampen een museumstuk in huis. Dat maakt ze nog net een beetje bijzonderder dan ze al zijn.

Avonden buiten met Foscarini Havana lampen

Cuba doet, naast sigaren, ook denken aan zomerse avonden waar je lekker lang buiten zit en de zon langzaam achter de horizon ziet verdwijnen. Hier in Nederland gaat de zon helaas vaak al wat eerder onder. Gelukkig zijn daar de outdoorversies van de Havana lampen van Foscarini. Met de Havana vloerlamp outdoor is het toch mogelijk sfeer te creëren in de tuin of op het terras en zo wat langer buiten te blijven. Mocht je veel buitenruimte hebben, neem er dan meerderen en plaats ze in een mooi rijtje. Het zijn bijna lichtgevende slanke boompjes en die zo helemaal opgaan in de omgeving. Is er deels een overdekking in de tuin? Neem dan de Havana Outdoor vloerlamp. Omdat ze lijken te zweven, krijg je zo mogelijk een nog magischer effect.

Foscarini Havana bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Foscarini. Dat betekent dat wij alle lampen uit de Foscarini Havana collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.