Over Foscarini

Het Italiaanse Foscarini staat al decennia lang bekend om haar innovatieve, tijdloze en originele verlichting. Dat is geen toeval, want het merk heeft haar productieketen ingericht op een enorme vrijheid, kwaliteit en diversiteit. Dat uit zich in meerdere facetten. Allereerst gaat Foscarini samenwerkingen aan met verschillende designers. Het merk gaat alleen door met de ontwikkeling van een ontwerp wanneer het een nieuw idee herbergt en daarmee een aanvulling is op het huidige designlandschap. Foscarini heeft geen vaste fabriek waardoor het merk in staat is om bij elk ontwerp de fabrikant te zoeken met het productieproces dat het best bij het te produceren ontwerp past.  Daarnaast wordt er voortdurend onderzoek gedaan naar nieuwe materialen en technieken. Dat onderzoek neemt soms wel jaren in beslag, maar zorgt er wel voor dat de tafellampen van Foscarini de tand des tijds glansrijk doorstaan.

Kleurrijke Foscarini Filo wand- en vloerlampen

De Foscarini Filo collectie bestaat niet alleen uit een tafellamp, maar herbergt eveneens de Filo vloerlamp en de Filo wandlamp. Deze exemplaren zijn beide voorzien van dezelfde bijzondere decoratieve elementen, maar lenen zich voor toepassing in heel andere settings. Zo is de Filo vloerlamp bijzonder geschikt voor plaatsing naast een luie stoel in een zithoekje. Dan werpt de kegel met licht meteen een prachtige schaduw op de muur. Daarnaast is deze lamp te krijgen met verschillende decoratieve details, die van zowel kunststof als porselein gemaakt zijn. Ook de Filo wandlamp laat zich maar al te graag lenen voor het verlichten van jouw gang of woonkamer. En omdat hij verkrijgbaar is in vier bijzondere kleurencombinaties, is de kans dat hij samengaat met jouw interieur des te groter!

Foscarini Filo bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Foscarini. Dat betekent dat wij alle producten uit de Foscarini Filo collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.