Foscarini booglampen

Met de booglampen van Foscarini breng je niet alleen prettig licht, maar ook een mooi staaltje design in huis. De boogvormige designlampen zijn groot van formaat en zijn dan ook absoluut niet voor muurbloempjes. De booglampen van Foscarini brengen allure naar je interieur. Neem bijvoorbeeld de Twiggy booglamp. Deze lamp is in verschillende kleuren verkrijgbaar en tot wel 2,15 meter hoog. Voor deze lamp is dus niet alleen een redelijk grote ruimte nodig, maar ook een groots interieur. Natuurlijk kun je je interieur ook juist met een booglamp van dit merk groots maken. Dus of je nu net start met het samenstellen van je inrichting of al een eind op weg bent, de booglampen van Foscarini sluiten naadloos aan op jouw wensen.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-13 van 13 producten Sorteren op 1-13 van 13 producten Terug naar boven

Zeven waarden van Foscarini

Foscarini is een Italiaans merk. Italiaans design staat wereldwijd hoog in het vaandel, iets waar Foscarini aan bijdraagt. Het merk is in 1981 opgericht op het eiland Murano dat bekend staat om het ambacht van glasblazen. Foscarini heeft zich in zijn beginjaren dan ook onderscheid door de techniek van het glasblazen toe te passen in de ontwerpen. In 1994 verhuisde Foscarini naar het vasteland en was het glasblazen niet meer hun voornaamste techniek. Vandaag de dag focust het Italiaanse merk zich op zijn zeven waarden: vrijheid, project, passie, innovatie, charisma, poëzie en een Italiaanse spirit. Foscarini kenmerkt zich door lampen te maken die allesbehalve alledaags zijn. Dus ben je op zoek naar iets bijzonders? Met de booglampen van Foscarini komt dat zeker goed.

Booglampen van Foscarini: het heft in eigen handen

De booglampen van Foscarini brengen niet alleen sfeer in huis vanwege hun ontwerp, maar hebben hier nog een goede tool voor. Sommige booglampen zijn namelijk uitgerust met een Casambi dimmer. Met de Casambi app kun je door middel van Bluetooth via je smartphone, tablet of smartwatch je booglamp van Foscarini zo licht of donker dimmen als je wilt. Dit kan bijvoorbeeld bij de Twiggy Elle Mylight booglamp LED en de Twiggy Wood MyLight booglamp LED. Je kunt met deze booglampen van Foscarini dus de sfeer creëren die jij het allerliefst hebt in huis. Of dat nu romantisch, gefocust, relaxed of om wakker te worden is. Met deze booglampen heb jij het heft in handen.

Foscarini booglampen bij Flinders bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Foscarini. Dat betekent dat wij alle Foscarini booglampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke booglamp van Foscarini en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Foscarini lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.