Sorteren op

1-36 van 150 producten

Foscarini weet altijd te verleiden

Dit Italiaanse merk is in 1981 opgericht in Venetië. Dit maakt dat ze inmiddels rond de veertig jaar ervaring hebben in het maken van verlichting. Je kunt dus met recht zeggen dat het echte specialisten zijn. De Italiaanse afkomst van het merk is duidelijk terug te vinden in hun visie en normen en waarden. Zo is het uiterlijk van de producten heel belangrijk. Het maakt ze niet uit of de lamp aan- of uitstaat. Hij moet altijd zijn omgeving verleiden, verrassen en inspireren. De producten zijn ook met veel passie gemaakt. Daarbij is er veel vrijheid voor de ontwerpers om te ontwerpen zonder meteen aan de productiemogelijkheden te denken. Vandaar dat innovatie ook een belangrijke kernwaarde is. Al dit samen maakt dat Foscarini een divers, stijlvol en uitgesproken assortiment heeft.

Foscarini bestuurt op afstand hanglampen

Dat Foscarini innovatief is, bewijzen ze iedere keer opnieuw. Het merk wilt graag in staat zijn met hun verlichting ruimtes van de juiste sfeer te voorzien. Maar welke sfeer juist is kan per moment verschillen en is ook vaak persoonlijk. Vandaar dat Foscarini komt met MyLight. Dit is een app die je kunt downloaden en die het mogelijk maakt je verlichting aan te passen naar je eigen behoeftes. Via bluetooth kun je namelijk de lamp aanzetten of uitschakelen, maar ook de sterkte of temperatuur van het licht aanpassen. Neem de Spokes 2 Midi MyLight hanglamp LED. Wanneer je op de bank zit en het wordt donker kun je hem gewoon aanzetten. Zo kun je in alle rust genieten van het prachtige spel van schaduwen die de lamp geeft. Ook de Plena MyLight hanglamp LED is op afstand te bedienen. Benieuwd welke modellen nog meer? Zoek op onze website naar het smarthphone-icoontje in de rechterbovenhoek van de afbeelding van het ontwerp.

Foscarini hanglampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Foscarini. Dat betekent dat wij alle Foscarini hanglampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Foscarini
Filters
Productsoort
Hanglamp
Kleur
Ontwerper
Hoogte verstelbaar
Geschikt voor
Bediening
Fitting
Op voorraad
Snoerlengte
Lichtrichting
Woonstijl
Lichtbron meegeleverd
Dim Techniek
Dimbaar
Waterdichtheid
Kleurtemperatuur
Wattage
Prijs