Foscarini Birdie

De Foscarini Birdie serie is een unieke collectie lampen ontworpen door het Italiaanse echtpaar Roberto en Ludovica Palomba. De Birdies zijn nog relatief jong en stammen uit 2011. De inspiratie voor deze collectie komt rechtstreeks uit de natuur. Kijk maar naar de Birdie Lettura vloerlamp met dimmer en de Birdie Lettura vloerlamp met aan-/uitschakelaar: met enige fantasie herken je hier wel degelijk een boom in. De Birdie 3 hanglamp is zelfs gezegend met drie takken.

Sorteren op
Toon als:

1-11 van 11 producten

Zo vrij als een vogel

Ook in de Piccola tafellamp en de Birdie tafellamp dimmer zie je de natuur terug. Kenmerkend is het uitstekende 'takje' dat dienst doet als lichtschakelaar. Die heb je overigens niet als je gaat voor de Piccola wandlamp of de Birdie wandlamp, maar dat maakt deze niet minder origineel! De kap van iedere Birdie lamp is gemaakt van polycarbonaat (kunststof) en het onderstel van gelakt staal voor een stoer en fris uiterlijk. Het licht dat de Birdie geeft is sfeervol en romantisch en zal zeker niet misstaan in jouw huis!

Flinders is dé Foscarini Birdie dealer van Nederland

Flinders is officieel dealer van de Foscarini Birdie familie. We kunnen alle design lampen leveren. Ben je op zoek naar een specifieke lamp van Foscarini of heb je een meer technische vraag? Bel dan onze klantenservice 020 – 30 30 630 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op.

Bij Flinders vind je geen namaak. Wij bestellen rechtstreeks bij de producent. Bestel je Foscarini verlichting bij Flinders veilig en vertrouwd online. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel waarborg. Wij verzenden gratis in Nederland.

Naar boven